reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

IwiX ale wakacje!!!! Cuuuudo!! Zazdroszcze :)
No w hm tez mniej wiecej odpowiada rozmiar ciazowy normalnemu wiec spoko:)

reklama
Hej dziewczyny :)niestety nie doczytałam was z ostatnich dni, powoli wracam do żywych, ostatnie dni były masakrycznie, cala niedziela spec zona w toalecie :(

Jutro wizyta u ginka na NFZ i dalej infekcja nue przeszła, wydaje mi się że baran źle rozpisał dawkowanie tych tabsów dowcipnych :( czytałam ulotkę to kuracja powinno trwać min 10dni a ja miałam 5 dni, swędzi niby mniej ale coś tam jest jeszcze :(

Dobrze że w przyszłym tygodniu mam wizytę u mojego ginka to może on już pomoże lepiej :) bo te to partacz jest i tyle, potrafi tylko się śmiać z innych ginków a są jest nue lepszy...

Ja w ostatniej ciąży kupiłam spodnie z hm przez internet i musiałam je wywalić bo za dużo za duże były a niby rozm 36 :) fakt rodziłam w maju i cały czas chodziłam w legginsach i jegginsach i tak miałam mały brzuszek :) teraz mam dużo takich tunik na zimę to żnów legginsy pójdą w ruch :)

simka Jedziemy w piątek, a wracamy 2.07. Ja na macierzyńskim jeszcze i ZUS mi płaci. Końcem marca skończyła mi się umowa już. Także później to tylko mąż będzie mi płacił :-)

Wiecie co, już chyba nie pójdę z dzieckiem na pobieranie krwi ze skierowaniem. Wolę zapłacić te kilka złotych i pójść do profesjonalistów. Dwie babki mi dziecko trzymały (ja go miałam na kolanach). I wymyśliły, że z żyłki będą krew pobierać. Dziecko się zestresowało, popłakało i mocno wystraszyło. Głupia franca tak się mu w żyle babrała, że nie dziwne. Kazałam jej z palca pobierać, to powiedziała że lekarze sobie tak nie życzą. Co ich to ***** obchodzi?! Drugą probówkę wzięła już z palca...

Ulicha zdrówka życzę będzie dobrze,mnie też dopadło na początku ciąży jakaś infekcja ,ale teraz już jest ok.
Mówiliście już starszakom,że będą mieli rodzeństwo?
My czekamy do genetycznego.Córka chciała by rodzeństwo ,więc pewnie będzie się cieszyć.Ale nie chcę jej zawieść jakby coś było nie tak.

Iwix ja właśnie muszę lekarza jakoś poprosić żeby mi kontrolowala ta tarczyce bo nawet zadnych badan nie kazala robic jedyne co to na 1 wizycie mi usg tarczycy, troche popatrzyla i tyle...

Ulicha dziś pierwszy raz od 4 dni wyszlam z domu bo byla taka masakra; ) życzę zdrówka

justine ja poprzednią ciążę prawdopodobnie przez niedoczynność straciłam(miałam też przeciwciała), dostanie się do endokrynologa na NFZ niestety graniczy z cudem więc chodzę prywatnie.O poprzednią ciążę starałam się rok,a jak dostałam letrox to po 4 miesiącach się udało,więc mam nadzieję,że wszystko tym razem będzie ok.

U mnie Nie pada dziewczyny! Heh! Jak sie czujecie? Ja cały czas pracuje! Nie nadążam serio z czytaniem!
Inis super ze wrocilas i cieszę sie z pozytywnych wiadomości o badaniach! U nas płace 100€ za każda wizytę, genetyczne na pewno więcej wyniesie ale nam na szczęście wszystko zwracają no maź pracuje w ubezpieczeniach . Miłego dnia

ja się czuje dobrze,ja miałam 2pary spodni ciążowych jedne jeansy a drugie z materiału i siostra jest w ciąży wiec jej użyczyłam a po tyg się okazało ja tez jestem w ciąży heh,ale mi to najlepiej w leginsach ale pewnie skusze się na spodnie ciążowe,dzis umówiłam się na genetyczne i dopiero mam na 20lipca:-/

a to mój groszek,usg z 19.06
CAM01809.jpg

Załączniki

• CAM01809.jpg
    CAM01809.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Pomimo tego że się źle czuje to i tak wychodzę bo bym oszalała w domu, wczoraj był u mnie koleżanka i robiła wreszcie sesje roczkową mojemu Olinowi :) mdłości jeszcze przeżyje ale wizyty w toalecie to już nie za bardzo :(

Sierpniowa trzeba się było zapytać tych kretynów - od kiedy tak małemu dzuecku pobiera się krew z żyły? ?? Mój miał 3 razy pobieraną krew i to z paluszka w szpitalu po porodzie pobierali z pięty :) u mnie piguły same gadały że tylko palca się pobiera takim dzieciaczkom

Do góry