reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Sierpniowa- oo masakra. Ale baby wredne. U mnie to obojętnie jak czy prywatnie czy nfz, bo do tego samego laboratorium chodzę

Ulicha- tak to czasem jest, chociaż ja miałam chyba nawet tylko 2 dawki przy infekcji, dowcipnie i jeden antybiotyk doustnie. Zimą tak dostałam i przeszło błyskawicznie

Iwix- super plany wakacyjne

Poszłąm się przespać, ale z 3 latką u boku to nie spanie. Albo gadała sama do siebie, albo się kręciła po łóżu. W rezultacie nie wyspałam się i głowa mnie boli

Relację z wizyty już Wam zdałąm wcześniej parę postów, ale zapomniałam chybaw spomnieć, że nic nie przytyłam, uff. Waga nawet ponad kilo mniej wskazała. ALe teraz rano i prwie bez śniadania była wizyta :p

Tusiaczek- a ja 3 lata temu to miałam już równo miesięcznego bobasa :p

reklama
Ale Was na wspominki wzięło! :-)

Ja melduję, że pierwsze prawilne ciążowe spodnie zakupione. Byłam w małym sklepie z odzieżą ciążową. Fajne i zgrabne rurki z dużą ilością lycry, więc trochę posłużą. :-) Dałam co prawda 140 zeta, ale są fajne. Ja ze spodniami mam problem, bo mam dość rozbudowane łydki i uda i te wszystkie szyte na chudziutkie Chinki spodnie na mnie nie wchodzą. Więc muszę mierzyć. W necie bym nie kupiła.

Za to bluzki chętnie. Więc dawajcie linki jak macie jakieś fajne namiary. :-)

No cisza bez tych naszych kobietek;-)

Ja zaraz biore sie za kolacje i mam nadzieje ze nic po niej nie zjem;-)

Simka to dobre wiesci co?;-) ja narazie mieszcze sie w swoje spodnie jeansowe ale sa rozciagliwe;-)

reklama
Do góry