reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Juti- ja mam ten sam problem- duże łydki. W pasie mam zawsze luz, a w łydkach opięte.

Julia- no chyba dobre :)
Ja zjadłam własnie kolację- dzisiaj niezdrowo- mini pizze z mrożonki. A wczoraj miałam w nocy mega zgagę, czyżby znów mi się zaczynało? Śmieję się z mężem, ze znów kudłate dziecko nam rośnie :p

Bób bym zjadła, jakby mi ktos ugotował. Sama kupiłam tylko raz, w dodatku trafiłam chyba na nieświeży. Nie umiem tego kupowac i gotować

aktina- trzymam kciuki, będzie dobrze

Siąpi, pada, leje i tak cluśki dzień. Ja już mam dość, bo Młoda jak pada to jest niegrzeczna. Mojej mamy znów dzisiaj w domu nie ma, a Młoda marudzi, ze chce do babci isć i nie mogę jej przetłumaczyć, ze nie ma po co.

Ale padła w końcu, więc mam wieczór dla siebie

Karolino i Aktino zdaje sobie sprawe jakie macie nerwy...starajcie sie myslec pozytywnie i sprobowac uciekac myslami, dzidzie nasze czuja nerwy...
ja wierze ze bedzie dobrze;-)

Aktino na zwyklym usg tez powinien zobaczyc te kosc nosowa, jesli ma dobry sprzet, trzymam &&&&&

reklama
Do góry