reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hejo gratulacja dla mam z podwojnym szczesciem ale świetnie;)wow bedziecie pelne wyzwań dbajcie o siebie kochane.A co do zakupów to niczego nie planuje bo nie wiem co będzie z czasem na pewno coś sie kupi narazie o tym nie myśle bo jestem po przejściach i nie chce rozczarowań kobietki czekam na kolejną wizyte a szczególnie na 12 tydz.gdzie pan ginek przepowiada co tam widzi bardzo polecają mi go koleźanki ponieważ jest dokladny a ci do płci jeszcze sie nie mylił;):-p

reklama
KarolinaE ja jestem z Warszawy. :-)

Wiesz, że w ten weekend na Służewcu są targi Mother&Baby? Mozna pogadać i ginem, położną, będą banki krwi pepowinowej itp.

witam nowe dziewczyny;) mozecie sie wpisac na liste styczniowek ( u simki jest link w suwaczku)

tymuniek ja rowniez z niczym nie szaleje,nic nie kupuje.jesli bedzie dziewczynka to wszystko mam po córci. chociaz wg chinskiego kalkulatora wychodzi chlopak haha:D zobaczymy,bo przy corci sie sprawdzilo. ja tez jestem po przejsciach i dlatego chucham na zimne i boje sie cokolwiek juz zalatwiac..

odliczam czas do wtorku!!! USG :D
emenems bedziesz miala w pon.jeszcze szybciej niz jaaaa:p
p.s. ja tez jestem za emenema jeali chodzi moderatora, jest chyba najwiecej udzielajaca sie forumowiczka;D

taka bylam spiaca i chyba przeciagnelam a teraz nie moge zasnac:/

Halo;-)

No ja jakos nieodczuwam sennosci;-)

Dalia gratuluje blizniakow;-) ja tez mialam krwiaka i po 2 tyg lezenia niema go;-)

Patu...gratuluje rowniez ciazy blizniaczej;-) przeraszam niezapamietalam nivku:/

Witam nowe mamusie wsrod Nas;-)

Simka to fajnie ze sobie poradzilas z dentysta;-) tak jak mowisz za pare miesiecy dokonczysz leczenie , ja tez bede sie musiala wziasc oczywiscie ze znieczuleniem;-)

Piszecie o wypryskach a wiecie mi tez jeden taki duzy czeewony wylazl i sie nie wybija tylko taka klucha jest:/

Seeyou trzymam kciuki za usg;-) ja rowniez sie wstrzymuje, przeszlosc nakazuje;-)
Co do chinskiego kalendarza to u mnie sie sprawdza,teraz wychodzi ze corka wiec w sumie bym sie cieszyla bo tyle rzeczy zalega w szafie;-)

Nic uciekam spac bo glod sie wlacza:/

Milej nocki,

Emenems bezpiecznej podrozy i udanego wypoczynku u Nas;-)

Halo;-)

No ja jakos nieodczuwam sennosci;-)

Dalia gratuluje blizniakow;-) ja tez mialam krwiaka i po 2 tyg lezenia niema go;-)

Patu...gratuluje rowniez ciazy blizniaczej;-) przeraszam niezapamietalam nivku:/

Witam nowe mamusie wsrod Nas;-)

Simka to fajnie ze sobie poradzilas z dentysta;-) tak jak mowisz za pare miesiecy dokonczysz leczenie , ja tez bede sie musiala wziasc oczywiscie ze znieczuleniem;-)

Piszecie o wypryskach a wiecie mi tez jeden taki duzy czeewony wylazl i sie nie wybija tylko taka klucha jest:/

Seeyou trzymam kciuki za usg;-) ja rowniez sie wstrzymuje, przeszlosc nakazuje;-)
Co do chinskiego kalendarza to u mnie sie sprawdza,teraz wychodzi ze corka wiec w sumie bym sie cieszyla bo tyle rzeczy zalega w szafie;-)

Nic uciekam spac bo glod sie wlacza:/

Milej nocki,

Emenems bezpiecznej podrozy i udanego wypoczynku u Nas;-)

KarolinaE ja jestem z Warszawy. :-)

Wiesz, że w ten weekend na Służewcu są targi Mother&Baby? Mozna pogadać i ginem, położną, będą banki krwi pepowinowej itp.

Oczywiscie ze tam bede[emoji3][emoji3][emoji3] jade w niedziele rano [emoji3][emoji3][emoji3] to tylko my 2 jestesmy z Wawa??? [emoji3] jesli masz ochote to przykladem kolezanek z nad morza mozemy umowic sie ktoregos dnia na jakis soczek. U mnie to pierwsza ciaza [emoji3][emoji3][emoji3] tez jestem ciezaroweczkom po trzydziestce [emoji126][emoji126][emoji126][emoji126][emoji126]

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny niestetu moja corcia dzis juz wstala wiec niepospalam :-( :-( matko koja twarz wyglada coraz gorzej dzis siostra mowi ze mam straszna nigdy takiej niemialam miliony wypryskow :-( :-( :-( :-(

Karola twarz tez se naprawimy :) spokojnie to chwilowe - ja to juz pol butelki podkładu i korektora uzywam.

My juz w drodze wlasnie przez Oslo przejeżdżamy - dzis sobota to rano przed wyjazdem zabraliśmy spbie od nas z piekarni świeże drozdzowki :D juz zdążyłam jedna zjesc hehehe teraz czekam na schabowego na promie hahaha bo sobie za 20zets wykupiłam danie dnia i zawsze maja schabowe :D wieki nie jadłam moze z rok.

Miłego dnia kobiety !
Mam nadzieje ze mały człowiek da mamusi spokojnie bez akcji " zatrzymaj sie szybko" dojechac :)

reklama
Do góry