reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja sie naczytalam , ze brak bólu piersi to objaw, ze cos jest nie tak, wiec jak świr chodze ciagle i sobie piersi uciskam czy na pewno jeszcze bolą:p juz nawet szef sie mnie pytał, czy wszystko ok, czy chora nie jestem ze tak sobie piersi ciagle uciskam :p

reklama
Dobra, nie wytrzymalam i napisalam do mojego lekarza. Odposal ze poprostu jestrm szczesciara i tyle i ze jesli nic sie nie dzieje to czekamy do wizyty. I przypomnial mi ze endometrioze tez mialam bezobiawowo a to byl 4 stopien endometriozy i gertalnie powinnam umierac z bolu

Hahahahaha no widzisz - to zawsze bardzo indywidualne .... Ja teraz ide na spacer bo jednak nie kima - i tez musze czekac do nastepnego czwartku

Z moich objawow to tylko Czasami mam mdlosci Czasami, piersi ogromniaste i troche przemeczona jestem Ale to pewnie ze wzgledu na to ze ja pracuje normalnje po 8-10!godzin. Dziennie ! Dzieki za przepis czekam na kolejny! Dziewczyny Dajcie znac Jak wizyty! Ja to chyba mam najgorzej z Was bo ostatnia wizyta moja byla 20-go maja a kolejna 15 czerwiec, wiec wyobrazcie sobie moj stres

Z moich objawow to tylko Czasami mam mdlosci Czasami, piersi ogromniaste i troche przemeczona jestem Ale to pewnie ze wzgledu na to ze ja pracuje normalnje po 8-10!godzin. Dziennie ! Dzieki za przepis czekam na kolejny! Dziewczyny Dajcie znac Jak wizyty! Ja to chyba mam najgorzej z Was bo ostatnia wizyta moja byla 20-go maja a kolejna 15 czerwiec, wiec wyobrazcie sobie moj stres

Ja mialam ostatnia 21 maja a nastepna 11czerwca

reklama
bubcia gratuluje udanej wizyty:)

Ja wlasnie sie zastanawiam czy nieprzejsc sie na usg do drugiego lekarza, zobaczyc co dzieje sie z krwiakiem...ale sie jeszcze zastanawiam nad tym.

Ja nadal objawow brak, ale nie narzekam na to:) jedynie piersi pelniejsze:)

Do góry