reklama
aktina
Fanka BB :)
Januarka - ile waży twój starszak ?? moja tez zawsze z waga na najnizszym centylu, albo niżej... chociaz do 8-10 miesiecy jeszcze było ok , ale u nas to samo mąż szczuplaczek i teraz troche miesniami przybrał bo przed slubem to takie chucherko było i myslimy ze to ogolnie po nim, chociaz lekarze jak widza nas na kontrolach to mówią ze po mnie, chociaz myśle ze niesłusznie bo niby mam tylko 159cm alee waga ostatnio 55 wiec nie wiem gdzie oni ta szczupłośc po mnie widza hehe
Emenems - współczuję, 3maj sie
Emenems - współczuję, 3maj sie
*martusia*
Bubcia fajnie ciesze sie i witam od razu nowa kolezanke
Jula a wlasie nie myslalas o opinii innego lekarza? co dwie glowy to niejedna.
Emenems wspolczuje. dla mnie bol glowy to jeden z najokropniejszych boli. trzymaj sie.
maz na nocke do pracy, Olo spi po wielkiej awanturze ze mu wody nie pozwolilam wylewac ze zlewu. no masz Ci los. ech.
Jula a wlasie nie myslalas o opinii innego lekarza? co dwie glowy to niejedna.
Emenems wspolczuje. dla mnie bol glowy to jeden z najokropniejszych boli. trzymaj sie.
maz na nocke do pracy, Olo spi po wielkiej awanturze ze mu wody nie pozwolilam wylewac ze zlewu. no masz Ci los. ech.
januarka
Emenems wspolczuje cierpie na migrene od lat,ostatnio musialam wziasc az 2 apapy,ogolnie dziala na mnie tylko ibuprom itp.ale teraz nie moge,po porodzie synka,do dzis twierdze,ze wole rodzic niez miec migrene bo dla mnie to gorszy bol niz jakikolwiek inny. Swierze powietrze pare glebszych wdechow,apap jesli lekarz pozwala cisza,mi pomaga jeszcze prysznic albo relaksujaca kapiel.
aktina niebawem moj maly skonczy 2 latka z waga od poczatku jest co najmniej 2 kg mniej niz najnizsza norma,teraz wazy 11 kg przy wzroscie 187 cm ostatnio poszedl sporo w gore,jest tez barzo zywiolowym dzieckiem wszedzie go pelno nie usiedzi ani sekundy wiec ciezko mu przybrac,ja przed pierwsza ciaza mialam pdobna wage do twojej (teraz sie nie przyznaje)wzrostu tez mam 155 za dziecka wolali na mnie szczypiorek wiec po mnie rowniez pewnie jakies geny,jednak dzis juz jestem okraglejsza,ale maz 174cm 62kg i tak o0d lat nic w gor nic w dol.
aktina niebawem moj maly skonczy 2 latka z waga od poczatku jest co najmniej 2 kg mniej niz najnizsza norma,teraz wazy 11 kg przy wzroscie 187 cm ostatnio poszedl sporo w gore,jest tez barzo zywiolowym dzieckiem wszedzie go pelno nie usiedzi ani sekundy wiec ciezko mu przybrac,ja przed pierwsza ciaza mialam pdobna wage do twojej (teraz sie nie przyznaje)wzrostu tez mam 155 za dziecka wolali na mnie szczypiorek wiec po mnie rowniez pewnie jakies geny,jednak dzis juz jestem okraglejsza,ale maz 174cm 62kg i tak o0d lat nic w gor nic w dol.
SeeYou
dziewczyny tak sie przedtem spusalam i mi zjadlo posta :/
no wiec melduje sie po wizycie! wszystko w najlepszym porzadlu, serduszko bije miarowo,ladnie powiedzial gin,ze zdjecie z usg sie do galerii nadaje hehe jeju jak sie ciesze...ogromna ulga! wreszcie zaczynam sie cieszyc i nie boje sie tego nawet mi chwilke przelaczyl na 3d obraz.
ale wg jego obliczen 9t i wg usg tez...a wiec aplikacja w tel. asystent ciazowy oszukuje mnie o tydzien :/
zapisal mnie na prenatalne na 23czerwca...
pozdrawiam wszystkie i potem nadrobie bo ide na taras posiedziec,mala juz usnela wiec mam luz
no wiec melduje sie po wizycie! wszystko w najlepszym porzadlu, serduszko bije miarowo,ladnie powiedzial gin,ze zdjecie z usg sie do galerii nadaje hehe jeju jak sie ciesze...ogromna ulga! wreszcie zaczynam sie cieszyc i nie boje sie tego nawet mi chwilke przelaczyl na 3d obraz.
ale wg jego obliczen 9t i wg usg tez...a wiec aplikacja w tel. asystent ciazowy oszukuje mnie o tydzien :/
zapisal mnie na prenatalne na 23czerwca...
pozdrawiam wszystkie i potem nadrobie bo ide na taras posiedziec,mala juz usnela wiec mam luz
Hej
Mnie głód w nocy nie rusza, najwyżej wodą zapcham, ale za to męczy mnie sikanie co chwila (i jeszcze od wody) i bezsenność. Standardowo budze się koło 2-3 i z godzinę miejsca sobie nie mogę znaleźć
martusia- mnie tam na nic nie odrzuca, wąchac mogę wszystko
Się cieszcie, że nie macie objawów. Bo ja mam cycki wielkie, pełne i bolące, nawet sobie M pomacać nie może A niech mi np. Pola głowę położy na nich przytulając się to syczę.
Tutti- nie przepracowuj się
Bubcia- no to super
julia- jak ma Cię to uspokoić, no i drugi lekarz może mieć inną opinię, to ja bym chyba poszła
Emenems- współczuję. Przeszło?
xkarola- jesteśmy Oo już 10 tydzień
SeeYou- no to super A czemu fota się nie nadaje?
Ja dzisiaj trochę sprzątałam, trochę odpoczywałąm, ale w sumie co chwila coś. Najgorsze jest moje wieczorne podjadanie. Cały dzień jem regularnie i nie jadam nic niezdrowego, a wieczorem nachodzi mnie na słodycze na przykład. Ehh pewnie kolejny kilogram do przodu będę miała.
Mnie głód w nocy nie rusza, najwyżej wodą zapcham, ale za to męczy mnie sikanie co chwila (i jeszcze od wody) i bezsenność. Standardowo budze się koło 2-3 i z godzinę miejsca sobie nie mogę znaleźć
martusia- mnie tam na nic nie odrzuca, wąchac mogę wszystko
Się cieszcie, że nie macie objawów. Bo ja mam cycki wielkie, pełne i bolące, nawet sobie M pomacać nie może A niech mi np. Pola głowę położy na nich przytulając się to syczę.
Tutti- nie przepracowuj się
Bubcia- no to super
julia- jak ma Cię to uspokoić, no i drugi lekarz może mieć inną opinię, to ja bym chyba poszła
Emenems- współczuję. Przeszło?
xkarola- jesteśmy Oo już 10 tydzień
SeeYou- no to super A czemu fota się nie nadaje?
Ja dzisiaj trochę sprzątałam, trochę odpoczywałąm, ale w sumie co chwila coś. Najgorsze jest moje wieczorne podjadanie. Cały dzień jem regularnie i nie jadam nic niezdrowego, a wieczorem nachodzi mnie na słodycze na przykład. Ehh pewnie kolejny kilogram do przodu będę miała.
reklama
xkarola
Ja tez padnieta jestem w polowie dnia ruszylismy na festun z okazji dnia dziecka i tam caly czast stania i biegania za mala rozrabiaka. Jutro wesele w niedziele poprawiny znowu bedzie mi ciezko wasza prodjkcje nadrobic :-(
Seeyou super ze wizyta wyszla dobrze tylko gdzie to zdj??
Seeyou super ze wizyta wyszla dobrze tylko gdzie to zdj??