reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Tuti fruti dziekuje ze pytasz wizyte mam 16.06,
Napewno czas bedzie sie ciagnal tym bardziej ze lezec mam...

Milegi dnia kochane ja ide mala przygotowac do przedszkola

reklama
Tuti fruti wg mnie 6/7 tydz ja dzis wybieram sie na pierwsa wizyte o ile moj lek. bedzie,takze proze o kciuki bo strasznie sie boje :/
atkina nie wiem co w tym jest,ale ja od kiedy w ciazy jestem zawsze mi sie cos zwarzy gdy robie ciasto :?

julia- jak mala jest w przedszkolu to korzystaj najwiecej jak sie da.
januarka nie boj sie,bedzie dobrze, chociaz mnie paralizuje juz strach,bo w piatek 3 wizyta. boje sie bo zbliza sie tydzien,ktorym zakonczylam druga ciaze:( tzn.11t0d... najgorsze,ze na lajcie poszlam na wizyte,a tam serduszko nie bije:( w ten piatek bedzie 10t0d... ja nie umiem pokonac w sobie zlych mysli. chcialabym tak jak przy pierwszej,udanej ciazy byc calkowicie nieswiadoma niczego...
dzis mnie np prawie w ogole nie bola piersi i to juz powod do zmartwien u mnie:/
dobrze,ze moj gin jest wyrozumialy i jak za kazdym razem placze to on to rozumie....

SeeYou ja tak samo, teraz wizyta 18 czerwca u rodzinnego przed wyjazdem do polski i jestem strasznie zestresowana tez sie mega moje tego 10 i 11 tygodnia ... Masakra a tu tyle czekania !! Jeszcze 2 tygodnie do wizyty ... Ja zaczelam 9 tydzien czyli 8t1d mam

ja 8i5 dzisiaj...
nie umiem myslec pozytywnie,nie wiem co mi sie dzieje:/ a jak juz sie uspokoje to znowu przychodzi takie poranek jak dzisiaj i apogeum...

reklama
Januarka mowisz ze Tobie sie ciasto warzy?:) wiesz co chyba cos w tym jest:)

Seeyou kochana postaraj sie niemyslec o wizycie do piatku, wyrzucaj te mysli...ja zawsze strach odsuwam od Siebie, staram sie ale wraca on wlasnie w dzien wizyty i juz zapanowac nad nim niemoge;/
Kochana bardzo zaciiskam kciuki za pozytywna wizyte&&&&&&&&&

Do góry