reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Angelika a do kiedy teraz ten skok do którego tygodnia?ja już planuje druga mate kupić bo już nie wiem co mam wymyślać

Walki z plecakiem dzień kolejny. Po niepowodzeniu tobołka i wrzucania z biodra wkurzyłam się i wrzuciłam Boskiego z samolotu :p podobało mu się nawet :p
Nie balas się, że mu wyrwiesz ręce??[emoji1] ja się boje!

Też już myślałam żeby kupić drugą matę haha ale u nas teraz zaczął się etap leżenia na brzuchu i już się tak nie nudzi dal nawet łazienkę posprzątać.

Hubcio zaraz kończy ten długi skok, mam nadzieję ze coś się zmieni[emoji1]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na te skoki nie patrzę, bo wiem że zadziałała by autosugestia a po co mi to :p po prostu uznaje, że Boski ma lepsze i Gorsze dni i nie dopatruje się jakichś wyższych historii ;-) poza tym pojęcia nie mam ile tygodni ma mój syn :p

Nie balas się, że mu wyrwiesz ręce??[emoji1] ja się boje!

Też już myślałam żeby kupić drugą matę haha ale u nas teraz zaczął się etap leżenia na brzuchu i już się tak nie nudzi dal nawet łazienkę posprzątać.

Hubcio zaraz kończy ten długi skok, mam nadzieję ze coś się zmieni[emoji1]

Nie trzymam za ręce wrzucając z samolotu tylko w pasie. Nawet starszaka nie łapie w ten sposób za ręce. Coś Ty :p

Inis rączki obie pcha do buzi i obie ma otwarte tylko ta lewa bardziej aktywna. Nawet jak w bujaczku leży to do tej pory z lewej strony miał grzechotkę i ładnie wyciągał rączkę i nią potrzasal. Teraz jak zmieniłam żeby z prawej miał to i tak wyciąga lewa chociaż ma dalej. No to jeżeli patrzeć rzeczywiście na te skoki to mam jeszcze tydzień męki

Wzięłam małego na spacer bo już samego siebie przechodził doszliśmy do przejścia i już spał. Widzę że troszkę mu lepiej ;)

U nas zanosi się na deszcz duszno jak nie wiem :(

reklama
My dwie godziny w chuscie, mały grzeczny jak nie wiem. W wózku to on już nie wysiedzi 10 min. Trochę mnie nogi bola[emoji1] zaraz wizyta teściowej, ja pier****...

Do góry