reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Mój to już całe pakuje do buzi:) byliśmy u neurologa. Skierowanie na usg głowy i eeg. Mówi, ze nie widzi nic niepokojącego mo ale warto sprawdzić. No i słabo głowę trzyma przy podciaganiu za ręce. Ale mówi ze pewnie nadrobi.

Idę dziś do fryzjera, pewnie z 4 godziny mnie nie będzie i już się martwię.

reklama
Cześć Tusiu :D
Co u nas? Dzień za dniem mija nie wiem jak i kiedy. Każdy dzień taki sam. Pobudka cyc, śniadanie ze starszym, cyc, zabawa, cyc, spacer, cyc drzemka ( aktualnie w tym punkcie jestem) cyc, zabawa, wanna, butelka, łóżeczko...
Da się wytrzymać ale ta powtarzalność dni ( w moim przypadku od ok 20 miesięcy) jest męcząca. Ale będzie lepiej. Już za pasem 3 miesiące i studniówka :)

No właśnie jak to z tymi zębami? Bo moja się tak ślini, że szok i mam wrażenie, że próbuje się paluszkami drapać po dziąsłach, ale nic tam nie idzie...
Mój synek sie ślini okropnie tez rączki włada smoka gryzie jak mu ostatnio dlaam takiego smoczka z igiełkami na dziaselka właśnie dł wychodzących zębów o jeju jaki był zadowolony a jak mu zabrałam to krzyk

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witaj w naszym gronie Kasia :) Ja np. Lubie rutyne jaka mam z synkiem ale bez przesady robie tez rzeczy ktore nie sa w spisie dnia :p
Moj ciagle sie slini ale jeszcze tego smoczka gryzaka nie chce wiec bedzie dziaselka go nie bola.
Za to zauwazylam ze on bardzo lubi zabawki i wszystkie gadzety: chustawke, lezaczek, mate, itp. Potrafi sie zajac zabawa sam wiec mam chwilki gdzie moge cos w domu porobic albo sie z nim bawic :D

Angelika u nas też Polka się uspokoiła i lubi bardzo gadżety mate itp co dzień z rana jak ją tam wkładam to tak się bawi ładnie że zasypia z wrażenia

Załączniki

• 1459403804596.jpg
    1459403804596.jpg
    71,9 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry