reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Za to przytyłam bo zaczelam z53.7 teraz 54.3 robiłam rzetelne pomiary .., 8 tydzien a ja juz lece na wadze ...

reklama
Emenems moze akurat dzis wiecej zjadlas, 300gram to niewiele:)
ja startuje z 55 kg, ale apetytu niemam na jedzenie;/
ostatnio z corka przytylam 25 kg! i wrocilam do swojej wagi bez odchudzania;)

Madziolina witaj:) pewnie rozgosc sie:)

Joe piekna beta! to ktory masz tydzien ciazy? bo suwaczka niewidze

Ja z corka zaczynalam z waga 60 kg i przybralam 22 w ciazy a 10 mi zostalo :-( :-( :-( :-( wstyd :-( :-(

To ja zaczynałam z 58 z córką. . potem schudłam niecałe 3 a jak do porodu szłam to miałam 66 kg. a dzień po porodzie juz 60 :) a potem w 3 tygodnie reszta zeszła. gdzieś 7-8 mies po porodzie ważyłam 50-52 .. czyli tyle co w gimnazjum ostatnio :D a nie odchudza łam się ani nic. jadłam normalnie jak zawsze :p ale niedawno przytyłam i teraz startuje z 55. zobaczymy jak się tym razem potoczy :D z tym ze ja mam 158 cm wzrostu :p

reklama
Maz nie wierzył ze musze spac ...wyciągnął mnie na spacer po pracy a potem przyszłam i padlam na"klanie" jak trup az mi ślina poleciała jak dziecku na poduszkę hahaha
Potem stwierdził " to jednak musi byc ta kima " hahaha tera. Na sile nie spie zeby isc moze 21 spac.
Mam wieczorne bóle brzucha i mdlosci ....

Do góry