reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja mam dopiero o 16 lub 17 gdzies kartke zgubilam z godz i znowu bede musiala dzwonic i sie pytac ehhh :-(

reklama
To kawał drogi masz na ta wizytę. .ja blisko tez nie mam bo ok 60 km. .ale jadę tam, bo super nowoczesny sprzęt ma i lekarz też dobry. .Ja się boję, bo na 1 wizycie pecherzyk za duży był(u innego lekarza) , a za wcześnie żeby było widać cokolwiek. .

No ja byłam teraz prywatnie to niby było ok wszystko w sobote - a to usg to mega wazne bo to 5 tygodni po transferze w mojej klinice - chyba tez maja dobry sprzęt :)

Ale wam dobrze :) ja mojego el fasola zobaczę dopiero we wtorek pierwszy raz :baffled: jestem też ciekawa co mi ginek powie :) w pierwszej ciąży śmigałam prywatnie do ginka i teraz tez, termin szybszy niż na NFZ ( u nas się czeka min 1 miesiąc ) no i mi lekarz nie podchodzi jest tak arogancki ze podarowałam sobie nerwy z kuli niego ;)

Emenems trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę ;)

Super ze w Polsce możecie tak szybko zobaczyć fasolkę ja musze czekać jeszcze 2 tyg a i tak to jest szybko bo ja leczylam się w klinice niepłodności i właśnie tam mam wizytę normalnie to bym miała po 12 tyg. Tragedia i jedynym potwierdzeniem do tego czasu jest test ciążowy bo bety tutaj tez nie robią.

Super ze w Polsce możecie tak szybko zobaczyć fasolkę ja musze czekać jeszcze 2 tyg a i tak to jest szybko bo ja leczylam się w klinice niepłodności i właśnie tam mam wizytę normalnie to bym miała po 12 tyg. Tragedia i jedynym potwierdzeniem do tego czasu jest test ciążowy bo bety tutaj tez nie robią.

Trzymam za was kciuki, :-)

Dominika u mnie tak samo - tylko Dlatrgo ze lecze sie e klinice mam usg po 5 tygodniach od transferu ale mam takiego fajnego rodzinnego ze mi robi hcg :)

Ulicha niestety dopiero w piatek wizyta ale dziękuje za kciukasy :)

reklama
Do góry