reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

SeeYou - raz mialalm wykryta biochemiczna w cyklu z clo, czy było ich wiecej? Nie mam pojecia bo tutaj to ciezko sprawdzic ..., tak 33 lata i pierwsza ... Tak sie boje !!

reklama
SeeYou i oczywiscie luteina dopochwowa rano i po południu 50 a na noc 100 a od 10tc zwiększę bo spada produkcja naturalnego

U mnie wiedzą tylko teście i szwagier bo mój chłop im wygadał :( a jeszcze nie ma potwierdzenia, jutro ta beta a 2 gin ;) teście szczęśliwi bo byłyby drugi wniusio :) mojej rodzinie chce powiedzieć po 1 trymestrze, i tak się nie widujemy to i się nie spostrzegną tak szybko :)

Ulicha staram sie ! Ale ilośc wiedzy jaka nabyłam przez 4 lata skutecznie mi to uniemożliwia .... Zazdroszcze laskom ktore wpadają i za duxo nie maja pojecia ....

xkarola- dlatego zawsze lepiej byc czlowiekem!!

ulicha- mojej znajomej tez miesiac przed terminem wyszla cholestaza ale ona ma kamienie w woreczku.

emenemes- przykra sprawa,tobie koniecznie by sie wtedy mama przydala! moze zrozumia sytuacje iprzyjada ci pomoc i wesprzec...
no ja tez ostatnio jadlam zdrowsze jedzenia,ale tak jak mowisz nie zawsze to wystarcza.musimy obie zmienic nastawienie i byc dobrej mysli!! mi bedzie pewnie latwiej juz po 1 trynestrze i tym usg prenat.
a ile ty juz lat siedzisz w norwegii? moj wymarzony kraj :) trondheim mi sie marzyl

Nie byłam w trondheim hehehe
Jestem na stałe od 2008 a byłam pierwszy raz na sezon w 2007.

Ja chce zrobic genetyczne w pl bede ostatni tydzien czerwca pierwszy lipca to akurat nie ? To nasz termin na genetyczne ?

emenemes to nie wykryto u ciebie zadnej przyczyny?? leczysz sie tam,w norwegii? u polskich lekarzy czy jak?
u mnie zawsze trafione w 1 cyklu i bardzo mi szkoda takich ludzi.dobrze ze jest in vitro,nadzieja dla par.. (zejde z tematu-dlatego nie znoszu PISu:/ )
a inseminacja tez byla u Ciebie,czy od razu in vitro?

reklama
tak,wydaje mi sie,ze akurat sie wstrzelisz w dobre tyg do zrobieniaa tego usg. az zaraz poszukam na necie o tym..

Do góry