reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Futurystka maly juz przytyl i ma 1688g jutro znowu wazenie i badania i jesli bedzie dobrze to zmieniaja inkubator na lozeczko i odlaczaja kroplowki. Dzis z butelki pil mleczko :)
Werus ja mialam cc w 33tc..
Ja chyba dlugo nie dochodzilam do siebie.. Ciagle krwawie i mam juz dosc..

Dziewczyny
Co do porodu to jeden mam juz za sobą i muszę Wam powiedzieć że teraz też boję się strasznie. Po prostu dokładnie wiem co mnie czeka. Ale wszystko jest kwestią nastawienia, poród serio jest do przeżycia. Ja miałam wywoływany. Było 2 tygodnie po terminie, miałam serdecznie dość. Od momentu pierwszego skurczu do pojawienia się Marysi minęło trochę ponad 4 godziny.sama akcja porodowa 20 min więc nie było źle. Sam poród był straszny, ale bez przesady da się przeżyć nawet bez znieczulenia. Przede wszystkim nie oglądajcie porodów, nie słuchajcie opowieści innych...każdy poród jest inny, nie ma co się nastawiać na najgorsze. Trzeba być dobrej myśli.
Co do tych nakładek,osłonek na sutki do karmienia to ja osobiście polecam. Jak karmiłam Marysie okazały się niezbędne, mam płaskie sutki a ona na początku tak je zmasakrowala że poród to juz pikus przy tym,ale nakładki pomogły i mi i jej.
Paulettah ale to wspaniałe że już niedługo będziesz miała swoich chłopców. W szpitalu św. Rodziny pracuje dr Banasiuk, ona prowadziła moja pierwsza ciążę i w tej dopóki mieszkałam w Poznaniu też do niej chodziłam. Trzymam za Ciebie mocno kciuki, i za wszystkie nas;)

Na płaskie brodawki, czy wklesle to polecane są niplette , ale nie wiem co to za ustrojstwo ;)

Paulettah jak tam sytuacja?

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry