reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Nie nie mialam.. Pojechalam do szpitala z krwawieniem w pon.. Lezalam do czwartku i w czwartek doszly skurcze krzyzowe i rozwarcie pomimo kroplowek na powstrzymanie..

reklama
Dzień dobry,
Jestem studentką psychologii i piszę pracę magisterską na temat psychologicznych aspektów aktywności fizycznej w czasie ciąży i porodu. W związku z tym przeprowadzam badania (ankiety i testy psychologiczne) i potrzebuję Waszej pomocy. Jeśli, któraś z Pań zgodziłaby się mi pomóc i chciała poświęcić czas na wypełnienie tych kilku kwestionariuszy będę bardzo wdzięczna. Zainteresowane Panie proszę o kontakt na maila: mpoplawska1@gmail.com
Bez Pań pomocy nie uda mi się napisać tej pracy więc bardzo proszę przemyślcie czy nie znajdziecie trochę czasu, by wypełnić kilka testów.
Pozdrawiam

Paulettah i ja trzymam za Was kciuki!
I pochwalę się Wam że wczoraj bylam na usg i maluch waży juz 2260g! wiec jest kilka dni do przodu z wagą wiec sie bardzo ciesze ;) gorzej bedzie z jego urodzeniem jak bedzie wiekszy ;p

reklama
Paulettah- kurde już w piątek, a ty podajesz ten 33 i 4 dzien wiek z usg, czy om? Mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze i będę trzymać kciuki :)

Do góry