reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Emenems wpisz dobie s Google nakładki do karmienia. Powiedzcie mi jak logujcie sie na forum przez tel to z aplikacji czy na stronę wchodzicie? Bo ja wchodzę na stronę i strasznie mnie to wkurza jezeli jest apka to chętnie bym skorzystała

Ale dzisiaj nadajecie[emoji13]
Ja mega mega chcialabym urodzic naturalnie ale po dwoch cesarkach nie pozwolili mi... Tym bardziej ze zadna nie byla planowana i z komplikacjami sie konczylo[emoji29] wspomnien nie mam milych I dochodzenie do siebie tragedia.

A co do karmienia piersia, prZy pierwszym bylam mega skrepowana, chowalam sie jak tylko moglam zeby nikt absolutnie nic nie zauwazyl, a jak mlody byl glodny w miejscach publicznych to mu lyzeczka modyfikowane dawalam bo z butli nie potrafil ciagnac, a z drugim z kolei pelny luz, jakos mnie nie obchodzila reakcja ludzi [emoji13] I w sumie cala ta bliskosc byla tak niesamowita ze karmienie jest czyms za cZym tesknie najbardziej [emoji5]️

Ja mam to
ImageUploadedByForum BabyBoom1448304974.239454.jpg

Ale to nie do karmienia tylko przykrywki na podrażnione

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1448304974.239454.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1448304974.239454.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry