reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Z om lekarze w szpitalu sie w ogole usg nie suveruja.

no właśnie, a ja już nie wiem jak ja mam to liczyć w którym tygodniu jestem termin mam na 8 i wszedzie wychodzi ze 34 tydzien, a moj lekarz mowi 33, ale ze dziecko rozwija sie jak na 34 i mam wpisane w ksiazeczce tez 34 i ja juz nie wiem jak ja mam mowic

Kalogr ja tez sie nad tym zawsze zastanawialam jak to sie liczy ;p jak np 32 +3 to juz 33 tydzien chyba, przynajmniej jak sie wpisuje w tych wszystkich kalkulatorach to tak wskazuje

Ja mam wrażenie, ze każdy lekarz inaczej liczy. Mój np. na 32+3 wpisuje 32 tydzień i tyle. Jak Polkę urodziłam 8 dni przed terminem (wieczorem), czyli 38+6, to mam wpisane 39 tc (a byłam przekonana, ze 38 wpisali).

reklama
Do góry