reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dokładnie aktina - sie pluje na kościół na religie uwaza sie człowieka za ważniejszego od Boga cały trn *******olny humanizm wlasnie widac jak to sie konczy.
To sie zaczęło dawno temu, odejście Europy od chrześcijańskich korzeni ( nie mam na mysli kosciola katolickiego ) czyli swiat bez wSrtsoci. Wiara w człowieka? Czlwpieka mozna Zabić. Potrm nie ma juz nic.
Ale cała *******ona poprawność polityczna zabrania mi mowic i innym to co kazdy wie - banda dzikusów

reklama
Hej dziewczyny, od dwoch dni siedze I wyje... Jestem w szpitalu w izolatce z mega niskim poziomem granulocytow . Powiedzcie czy ktos z was mial kiedys cos takiego? Albo chociaz slyszal? Jestem zalamana...

Mój ojciec jest we Francji i moi przyrodni bracia i mimo ze jakos specjalnie nie mam z nimi kontaktu to sie poryczalam jak to przeczytałam bo wiem co sie działo w Paryżu wcześniej wiem ze robił strajki itd ale władze miały to w dupie.. Nie każdy muzylmanin to terrorysta ale każdy terrorysta to muzułmanin nie zapominajcie.

Bryza jakie objawy miałaś??

reklama
Mnie to ogarnia panika po takich atakach, tylko czekać, aż przyjdzie to do nas...
Bryza nie słyszałam nigdy o takim przypadku, trzymam za was kciuki :)

Do góry