reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
hmm jakoś cicho tu ;/ Dziewczyny jak tam niedziela? :)

Paulettah- ty też już jesteś w szpitalu no nie? Powiedz jak tam plany z cc? Na kiedy by Ci to wypadało? Jak się czujesz w tym szpitalu?

Hej :) dzisiaj po wizycie lekarz powiedział ze będziemy próbowali jeszcze z tydzien te kroplówki podawać potem będzie próba odstawienia jak dalej bedą skurcze to bedą robili Cc. Wypadałoby tak na 33+?. Wiec zobaczymy. A sam szpital super opieka rewelacyjna przemiłe położne jedzenie dobre sale mam dwuosobowa z TV ale sama jestem od 3 dni z własna łazienka wiec nie mam naprawde powodów do narzekania :)

No to fajnie, prawie jak w domu haha :D Ale z tym jedzeniem mnie zdziwiłaś, Polskie szpitale nie cieszą się dobrą opinią jeśli chodzi o jedzonko :) A na kiedy miałaś termin naturalnego porodu? Trzymam kciuki, żeby nasze bliźniaki jak najdłużej pożyły jeszcze w brzuszku, każdy dzień to dla nich lepiej :)

Termin wg on był na 11 stycznia. Chłopaki od początku byli tydzien/ dwa do przodu a wstępnie Cc planowane było na koniec 37 czyli 21 grudnia :) jednak od chyba miesiąca jak tam sie zaczęła ta tunelizacja szyjki była mowa o skończonym 34/35 a teraz mówią 33/34.

Paulettah- to chłopaki coś się śpieszą :D Jak nie będzie wiekszych problemów z tym, że wyjdą wcześniej, to fajnie :) Na święta będziesz mieć dwóch poważnych obywateli hahah :D a my dalej będziemy się męczyc z brzuchami :(

Bryza- to super informacje :) ważne, że wszystko wraca do normy :)

reklama
Bryza dobrze że juz wszystko pomalutku wraca do normy. Paulettah trzymam kciuki za Ciebie i chłopaków żeby jeszcze troszkę posiedziały w brzuchu i nie pchaly się tak szybciutko na świat.

Do góry