reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
no pierwsze badanie prenatalne robi się na samym poczatku nie pamietam, ale okolo 12 tygodnia chyba, drugie około 20 tygodnia no i trzecie miedzy 28 a 32 tygodniem :) ja dostałam skierowanie na wszystkie trzy własnie, dlatego pytam :)

no właśnie jakbym miała płacić to bym też nie szła, ale dostałam skierowanie, chociaż wszystko jest w porządku, więc nie wiem czemu ;/ Ja mam opieke medyczna z Medicover płace za to co miesiąc , to może tam wszystkim daja?

To może tak, ja chodzę prywatnie ale miałam skierowanie na dwa pierwsze, i tam w placówce mówił ze trzecie tylko płatne. Może w tych pakietach jest wliczone, pewnie bym robiła jakbym miała za free ;)

Asa no to mam to ostatnie tez za soba :) bo robiłam w pl :) jak masz to idz :)

i jak wrażenia? czym one się różnią od tych poprzednich?

Vivienne- pójde oczywiście, może w końcu uda mi sie zobaczyc moją Hanie, bo na poprzednich była odwrócona tyłem i mam tylko jedno zdjęcie stopy :D a na usg u mojego ginekologa, to nie wychodzą fajne te zdjęcia ;/

Ja z Marysią mam zdjęcie stopek :D teraz z Zośka mam buzię ale wygląda jak Plastus ;) ale trzeci lekarz na trzecim sprzęcie powiedział ze dziewucha to chyba już niespodzianki nie będzie, a to najważniejsze zaraz po zdrowiu ;)

reklama
no nam ostatnio Hania też płeć przdstawiła i to bardzo wyraźnie haha :D ale twarzy nie chce pokazać :( a ja już jestem ciekawa jak wygląda chociaż na tym usg :)

Do góry