reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
maja- ja odpukać mam szczęście, bo nic mi nie wyszło. A smaruję się co 2-3 dni :)

Ja mam łożysko na przedniej, a mały wali, aż czasem mam dość :) Ruchliwy z niego chłopak :)

Mnie się w chińskim córka sprawdziła, a teraz mały nie :)

reklama
Oj szalejecie i gdzie tu w końcu pisać?

NelVik u mnie tez nie ma szans na pomyłkę siusiak i wielkie jajka ,że nawet mąż od razu zauważył :D
Lekarka oglądała z każdej strony wiec 100% jak nic :)

Futuryska co do chińskiego to zależy bo krążą rożne. Mi trzy razy sie sprawdziło tzn trzeci teraz :)

Maja1987 za USG && zeby wszystko jednak było dobrze.

A pampersy to co kto lubi. Przy dwójce większość używałam pampersa ,potem z bella happy kiedyś mąż wziął (wyślij faceta do sklepu) i o dziwo przypasowało młodemu.
Teraz bede tylko pampersa kupowała bo w UK innych zbyt dobrych do wyboru nie ma.
No i zapas zaczynam robić na dniach.

Martusia a wózek jaki wybraliście ?
Ja wciaz nie wiem choc Mutsy igo mnie bardzo przekonuje. Ale wózek o ile wszystko bedzie ok kupuje dopiero w grudniu.

Do góry