reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Mi z trgo wyszła dziewczynka czy aie zgadza - na jakis słaby musiałam trafić :)
Tylko ciekawe jak to ma sie do in vitro jahaha i do stymulacji

reklama
A mi w tym też się nie zgadza. I jak patrzę na skończone lata i na rocznikowe to we wszystkich wychodzi mi dziewczynka. A mam syna. I też na 3 usg u 3 lekarzy bardzo wyraźnie pokazał klejnoty! ;-)

Marcepanek znalazłam używany w świetnym stanie Quinny Speedi za 550 zł, jutro mąż jedzie obejrzeć.

Dzisiaj Olo obkupiony, ja też, niestety Pepco zawiodło pod względem rozmiaru 56 więc zostaje mi Tesco lub Allegro. Ewentualnie Wy :p
Mam bekę bo w Pepco mieszczę się w rozmiar XL/L a tyłek,biodra, piersi rozmiar słoniowy :p

Martusia a widziałaś te kombinezony szare w gwiazdki w pepco? :D no myślałam ze tam zjadę :D gdyby nie to ze te moje maja już tyle polarowych to bym kupila na bank :D

A dla mamuś tez coś fajnego było?? Bo noe przeglądałam tylko skarpety zwinelam

Martusia a widziałaś te kombinezony szare w gwiazdki w pepco? :D no myślałam ze tam zjadę :D gdyby nie to ze te moje maja już tyle polarowych to bym kupila na bank :D

A dla mamuś tez coś fajnego było?? Bo noe przeglądałam tylko skarpety zwinelam

Były i te z polaru W gwiazdki i typowo zimowe ale nie patrzyłam na rozmiar. Z rzeczy dla mamy to kupiłam leginsy w róże i taka dłuższa bluzkę z suwakiem :) ale to już wiesz mocno przebrane i ostatnie sztuki

reklama
Do góry