reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

ja pampersa nie polecam, używałam jak Polka była starsza. Najbardziej sztuczne, najbardziej śmierdzące i 2 razy nam pękły i te kulki zbrylające się wysypały.
Polecam na początek 1-2 paczki Happy, bo mają wycięcie na pępek, a później biedronkowe Dada lub takie tescowe zielone- te najbardziej nam odpowiadały. Ja koło 2-3 miesiąca chcę zacząć używac wielorazówek, ale zobaczymy co z tego wyjdzie

reklama
Oj straszycie dziewczyny z ta płcią. Mam nadzieje ze się lekarz nie pomylił i będzie dziewczynka bo trochę lipa ubierać chłopczyka w różowe ubranka;-) a jeśli chodzi o pieluchy to ja przy starszym synu używałam na początku pampersy a potem huggies. W naszym przypadku happy się nie sprawdziły Igor miał na nie straszne uczulenie.

MMy używaliśmy i dalej używamy dady biedronkowe przy Olinie i tak samo chcemy z tośką :)

I oby to była tośka bo mam pełno kiecek :) ewentualnie spadek będzie po starszym bracie :)

Moje ma 870 więc dużo, kurde dziewczyny nie wiem co mam myśleć byłam u innego gina i mówił mi że dziewczynka jestem załamana :'(

Gratki córeczki :) a może coś się jeszcze zmieni

Mi to się marzyło 2 chłopaków no i będę miała dziewczynkę do pary :)
A byłam na początku przekonana ze chłopak i chłopak tak jak z olinem, a tu ginek trzy wizyty temu że prawdopodobnie córeczka w pierwszej chwili załamana ale jak później wsiadam do samochody I jak jechałam do domu to z bananem na pysku :) a wszytko rzeczy wcześniej zostawiłam po synku teraz to tylko body, pajacyki, śpioszki mogę wykorzystać a resztę znowu trzeba kupować :) juz się powoli zaopatruje w garderobę dla dziewczynki :)

reklama
Do góry