reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

moni88 25 tydzien.. maz nie wytrzymal i zadzwonil do lekarza wypytac czy wszystko jest w porzadku i powiedzial ze tak, tylko po prostu ze u mnie w rodzinie najblizszej byly wczesniejsze porody i u mnie tez moze byc.. ja sama urodzilam sie w 35 tygodniu, ze to po prostu zeby dmuchac na zimne.. ale czy pojde do tego szpitala to i tak musze rozwazyc.

reklama
Moni dzidziuś też może ci się wbijać tak w bok. Mój też czasem tak robi...
Maja nasz fart z tymi ciuszkami!

Ilo a może warto się skonsultować z drugim lekarzem?

Moni a kotek domowy czy taki pół z dworu? Bo mój mi z bloku kiedyś zwiał ale znalazł sie u sąsiadki w piwnicy :)
taki pół z dworu,mieszkam na wsi wiec częściej latał po podwórku-za myszkami:-)
może i wiezadła ale nie mogłam spac,brzuszek oki,ale podbrzusze twarde jak kamien,nawet nie mogłam się przekrecic z boku na bok,jeszcze maz mnie wczoraj oswiedcił ze mam przepuchline( gdzies koło jajnika z lewej strony opinia jednego lekarza) i myślałam ze wszystko się powieksza,uciska i może dlatego ale mam to 8lat i w pierwszej ciąży niemiałam takich dolegliwości,byle do stycznia wytrwac:-):tak:

ilo_88 ja mam dostać w połowie października ten zastrzyk na płucka dla małej. Mój lekarz weźmie mnie na swój oddział i tam dostanę, tylko ja mam cukrzycę ciężarnych i dlatego. W grudniu z tego co już wiem w 36 tygodniu ciąży chcą abym urodziła małą aby do końca ciąży za dużo nie przybrała na wadze. Ale szczegółów to się dowiem we wtorek w Poznaniu na Polnej. Jadę do tamtejszej poradni diabetologicznej, ponieważ jak tydzień temu byłam w szpitalu na obserwacji to lekarze byli w szoku , że nie jestem pod opieką specjalistów z Poznania tylko zwykłej normalnej pani doktor diabetolog, która każe dietę z internetu patrzeć. I nie uświadomiła mnie co robić gdy cukier będzie za wysoki tylko co zrobić jak za niski. Ato akurat wiem bo w zeszłym roku kończyłam opiekuna medycznego. Jak na razie dzięki Bogu nie miałam takiej sytuacji ale pewnie pojechała bym do szpitala tym bardziej , ze jestem w ciąży.
A przede wszystkim dostanę porządnom dietę i przeszkolą mnie odpowiednio. Więc cieszę się , że trafię w odpowiednie ręce i opiekę

reklama
Do góry