reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej jestem po wizycie na IP. Generalnie ból nie wiadomo jakiego pochodzenia. Szyjka ok, nawet lekko dłuższa od poprzedniego pomiaru, łożysko też w porządku. Młody aktywny. Waży już 600 gram, czyli w tydzień przybrał 150!

Lekarka powiedziała że mam faktycznie krótką szyjkę w odcinku pochwowym, ale to może być taka moja budowa bo dalej jest lepiej. I mówi że wcale nie jestem kandydatką do tego pessara... A moją szyjkę piwinno się oceniać na podstawie usg bo wtedy widać całość.
Już zglupialam i sama nie wiem na czym stoję.

Generalnie mam brac 2-3 razy dziennie magnez i nospe. Mam też czopki rozkurczowe na wypadek silniejszych bóli.
Dziś i jutro mam leżeć murem. Ale potem już nie tak bardzo. Tylko się oszczędzać i często kłaść odpoczywać.

Ulzylo mi przede wszystkim, że małemu nic nie zagraża.

Zaczal sie dzien z dolina a konczy z nadzieja ! :)

reklama
Ej kupiłam sukienke ! Taaa wiem... Sobie najelepiej córce to juz nic :D

Ale z przodu nie wygladam jak w ciazy !!!:D Ahahahaha jednak - czarny wyszczupla :D
ImageUploadedByForum BabyBoom1442516978.937800.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442516978.937800.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442516978.937800.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 53
Wlasnie gadałam z mężem i od 1 października zaczynamy chodzić na szkole rodzenia :) stwierdziliśmy ze spróbujemy moze nas czegoś tam naucza a w najgorszym wypadku poznamy położna z naszego regionu :)

Emila lacha jak nic! Ja jak sie wycieram ręcznikiem i zasłaniam brzuch to tez sie czuje jak przed Hahaha

Juti to super czyli niepotrzebnie się stresujesz :) jeszcze ci się szynka wydłuży :)
Emenems- ja do tej pory mam mdłości , nie codziennie Ale od czasu do czasu więc chyba to normalne :)
A sukienka ekstra Ale chudemu we wszystkim ładnie :)

Hej jestem po wizycie na IP. Generalnie ból nie wiadomo jakiego pochodzenia. Szyjka ok, nawet lekko dłuższa od poprzedniego pomiaru, łożysko też w porządku. Młody aktywny. Waży już 600 gram, czyli w tydzień przybrał 150!

Lekarka powiedziała że mam faktycznie krótką szyjkę w odcinku pochwowym, ale to może być taka moja budowa bo dalej jest lepiej. I mówi że wcale nie jestem kandydatką do tego pessara... A moją szyjkę piwinno się oceniać na podstawie usg bo wtedy widać całość.
Już zglupialam i sama nie wiem na czym stoję.

Generalnie mam brac 2-3 razy dziennie magnez i nospe. Mam też czopki rozkurczowe na wypadek silniejszych bóli.
Dziś i jutro mam leżeć murem. Ale potem już nie tak bardzo. Tylko się oszczędzać i często kłaść odpoczywać.

Ulzylo mi przede wszystkim, że małemu nic nie zagraża.
Dobrze juti, ze pojechalas. Uspokoilas sie, a tak to bys dumala i sie stresowala. Gdzie pojechalas na ip? ( bo Ty w wawie, prawda?). Ja bylam kiedys na zelaznej i na staryniewicza, bardzo w porzadku obie
super, ze wszystko ok, trzymaj sie cieplo!

Te dzisiejsze mdłości to jakies masowe bo ja tez mam.

Do tego mie wiem czy mnie bola więzadła czy podbrzusze. Do tego posiedzenie na wc z bolami. Co chwila coś pobolewa chyba nospe lykne. A jutro nie robie nic. Zaczynam mieć serdecznie dosc tej ciąży.

reklama
Do góry