futurystka
Fanka BB :)
No fajne te przybornik dopóki malec nie zacznie chadzać i wszystkiego wyciągać, moja to jest na tym etapie że wszystko chwyci im wyżej tym bardziej kombinuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ulicha mam bardzo podobny tylko jaśniejszy brąz i tez z h&m uwielbiam te kombinezony sa słodkie
Paulinas8 śliczne tez bym nie mogła sie oprzeć
Tutti gdzie jestes jak Cie nie ma ?
Widziałam wózki ,ale one nie na Angielska pogodę.
Green_parsley a co to sie działo ze szpital zaliczyłaś ?
Maja1987 witaj. Trzymaj sie i badz dobrej mysli. Wiem ze po takich przejściach trudno ,ale stres nie pomoże ani Tobie ani maluszkowi.
Zabila duży juz Twoj chłopak
Emenems a ten komputer to taki niezbędny ? Co kupią na następne urodziny ?
Bubcia501 kochana spokojnie wpierw emocje musza opaść.
Co było głównym powodem kłótni ?
Januarka no to blizej niz dalej do wizyty widzisz w razie czego imię macie wybrane potem bedzie mógł sie chwalić ,że to on wybierał
Joa.Le imponująca kolekcja uchwytów
Simka jak Ty to wszystko sama przytaszczyłaś?
Zmiana witaj. Jestesmy na podobnym etapie ciazy i ja też
z UK. Ja połówkowe mam dzien przed Tobą.
Generalnie bedzie to najdłuższe USG gdzie wszystko beda sprawdzać wszystko bardzo dokładnie. Tj narządy ,wymiary i ewentualną płeć
Pytać mozesz o co chcesz ,ale co by nie było sami beda mowic.
A teraz co u mnie...
Dzisiejszy dzien tragedia zaczynajac od tego ze jestem chora potem już tylko gorzej.
Córka uderzyła głowa o ramę łóżka. Tak wiec dwie wizyty u lekarza za nami i jak nie poprawi sie to szpital. Jeszcze wracając do domu jak wysiadlam z taxi czuje ze mam mokre spodnie. Pierwsza myśl odeszły mi wody. Biegiem do łazienki ,ale wszystko ok bo majtki suche. Tak wiec miałam okazje siedzieć na wypranym siedzeniu. Co dzisiaj nerwow sie najadłam mam dość na cały rok.
Jeszcze na podwójnej dawce magnezu jadę bo mam częste skurcze.
Najbliższy czas najchętniej bym przespała. Stres ,nerwy i choroba razem potrafia dobić.
Witaj ZmianaCzesc Dziewczyny, poczytuje forum od zeszlego tygodnia ale tyle w nim postow ze do poczatku trudno sie dostac.
Jestem w 21.3 tygodniu z pierwszym dzieckiem w ciazy i wiele w glowie mam obaw i rozterek. Dobrze wiedzec ze nie tylko mna targaja rozne uczucia.
W ten piatek mam usg polowkowe w UK. Nie bardzo wiem czego sie spodziewac i o co pytac. Poradzcie cos, o co trzeba koniecznie na badaniu zapytac zeby nie umknelo?