futurystka
Fanka BB :)
A ja pokupiłam same pajace właściwie bo pamiętam że to było najpraktyczniejsze, i jeszcze parę tych galotów sru do kombinezona i starczy ubierania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Simka śliczne rzeczy
Bucia co u ciebie ????
A u mnie ciąg dalszy remontu u góry, mój dalej maltretuje ściany gładzią w jednym pokoju później będzie drugi a na koniec garderoba i chyba wynajmie maszynę tzw żyrafę do szlifowania bo niby jest z odkurzaczem, będzie mniej kurzu jupi no ale jak to zrobi to pozostają do zrobienia parapety, podłogi i drzwi ale to już chyba w przyszłym roku na wiosnę
Mi by się też przydała dodatkowa komoda a mój nie chce, musze chyba wziąć się za to sama i zamówić
Hm u mnie to tak że zadzwoniłam do M. Żeby porozmawiać i wrócił do domu Ale lurde nie mogę przeżyć tego że on tak się zachował jak ja w ciąży i oczywiście ja musialam zadzwonić, dość mam nawet pisać mi się nie chce tylko spać
U mnie całe szczescie nie ma szpachli bo wszystko z drewna wiec remonty sa duzo czystsze postawienie sciany to jeden dzien bedzie