reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A ja pokupiłam same pajace właściwie bo pamiętam że to było najpraktyczniejsze, i jeszcze parę tych galotów sru do kombinezona i starczy ubierania

Załączniki

• 1442314852790.jpg
    1442314852790.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 34
  • 1442314870551.jpg
    1442314870551.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 34
  • 1442314885900.jpg
    1442314885900.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 35
  • 1442314897386.jpg
    1442314897386.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 33
  • 1442314909444.jpg
    1442314909444.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Simka śliczne rzeczy :)

Bucia co u ciebie ????

A u mnie ciąg dalszy remontu u góry, mój dalej maltretuje ściany gładzią w jednym pokoju :) później będzie drugi a na koniec garderoba i chyba wynajmie maszynę tzw żyrafę do szlifowania bo niby jest z odkurzaczem, będzie mniej kurzu jupi :) no ale jak to zrobi to pozostają do zrobienia parapety, podłogi i drzwi ale to już chyba w przyszłym roku na wiosnę :)

Mi by się też przydała dodatkowa komoda :( a mój nie chce, musze chyba wziąć się za to sama i zamówić :)

Simka śliczne rzeczy :)

Bucia co u ciebie ????

A u mnie ciąg dalszy remontu u góry, mój dalej maltretuje ściany gładzią w jednym pokoju :) później będzie drugi a na koniec garderoba i chyba wynajmie maszynę tzw żyrafę do szlifowania bo niby jest z odkurzaczem, będzie mniej kurzu jupi :) no ale jak to zrobi to pozostają do zrobienia parapety, podłogi i drzwi ale to już chyba w przyszłym roku na wiosnę :)

Mi by się też przydała dodatkowa komoda :( a mój nie chce, musze chyba wziąć się za to sama i zamówić :)

U mnie całe szczescie nie ma szpachli bo wszystko z drewna wiec remonty sa duzo czystsze :D postawienie sciany to jeden dzien bedzie:)

Hm u mnie to tak że zadzwoniłam do M. Żeby porozmawiać i wrócił do domu Ale lurde nie mogę przeżyć tego że on tak się zachował jak ja w ciąży i oczywiście ja musialam zadzwonić, dość mam nawet pisać mi się nie chce tylko spać

Czesc Dziewczyny, poczytuje forum od zeszlego tygodnia ale tyle w nim postow ze do poczatku trudno sie dostac.
Jestem w 21.3 tygodniu z pierwszym dzieckiem w ciazy i wiele w glowie mam obaw i rozterek. Dobrze wiedzec ze nie tylko mna targaja rozne uczucia.

W ten piatek mam usg polowkowe w UK. Nie bardzo wiem czego sie spodziewac i o co pytac. Poradzcie cos, o co trzeba koniecznie na badaniu zapytac zeby nie umknelo?

Hm u mnie to tak że zadzwoniłam do M. Żeby porozmawiać i wrócił do domu Ale lurde nie mogę przeżyć tego że on tak się zachował jak ja w ciąży i oczywiście ja musialam zadzwonić, dość mam nawet pisać mi się nie chce tylko spać

Idź spać odeśpij ten wczorajszy stres , a twojemu to bym tak nakopała do dupy żeby się o pamiętał !!!!! Kto to widział denerwować kobietę w ciąży...

U mnie całe szczescie nie ma szpachli bo wszystko z drewna wiec remonty sa duzo czystsze :D postawienie sciany to jeden dzien bedzie:)

A jeszcze nas czekają wykończyć okna dachowe i w garderobie chyba pójdą panele ścienne bo mój nie chce płyty karton gips :( bo biedak znowu musiałby robić gładź hahahah
A żeby było śmiesznie to nie wszystko, bo zostawiamy sobie ja później i łazienkę i jeszcze jeden pokój :) wiec jest co robić :) żal mi tylko chłopa bo on taka Zosia samosia sam musi wszystko nie chce majstrow :(

reklama
Do góry