reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Wrzucam zabawę z fb Mamy Lwicy bo jest super :D

Kto się pobawi???
SIEDZISZ,
NAGLE WPADA TEŚCIOWA ZOMBI. CHCE CIĘ ZEŻREĆ.
MOŻESZ SIĘ OBRONIĆ TYLKO PRZEDMIOTEM KTÓRY ZNAJDUJE SIĘ NAJBLIŻEJ TWOJEJ PRAWEJ RĘKI.
CO TO JEST???
ZGINIESZ CZY SIĘ URATUJESZ???

ImageUploadedByForum BabyBoom1442254042.168085.jpg

Karze jej ubrac ta wsiurska bluze adidasa - umrze ze wstydu :D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442254042.168085.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442254042.168085.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Wrzucam zabawę z fb Mamy Lwicy bo jest super :D

Kto się pobawi???
SIEDZISZ,
NAGLE WPADA TEŚCIOWA ZOMBI. CHCE CIĘ ZEŻREĆ.
MOŻESZ SIĘ OBRONIĆ TYLKO PRZEDMIOTEM KTÓRY ZNAJDUJE SIĘ NAJBLIŻEJ TWOJEJ PRAWEJ RĘKI.
CO TO JEST???
ZGINIESZ CZY SIĘ URATUJESZ???

Olinem się nie uratuje niestety ewentualnie w ruch pójdzie kolejno poduszka Olina na której teraz defacto śpi, jego kołdrą i dwie owce :( coś ciężko wodze ze przetrwam

reklama
maja- to na razie nie ma się co martwić na zapas, tylko trzeba skonsultowac z innym lekarzem

żabila- też używałam tych Happy na początku, ale mi później zbyt papierowe były
Spory chłopak już :)

paulinas8- ponoć bzdura i niepotrzebny gadżet, bo tak naprawdę nie monitoruje oddechu, a częściej w schizę wpadniesz i tyle. Chociaż z drugiej strony, jeśli dziecko ma bezdech. Różnie bywa. Ja przy Poli nie miałam, teraz też nie planuję, bo mam ważniejsze wydatki

Ememnems- skad ja to znam :) Mój mąż zarabia ponad 2 razy tyle co ja. Ja sobie nic prawie nie kupuję. Nawet butów na jesień żal mi kupić, bo kase wydaję na Polke i teraz na maluszka. A on sobie gry za 200-300 zł kupuje i jeszcze marudzi, jak ma coś na dzieci dać. A mi później do końca miesiąca nie wystarcza na jedzenie (bo mamy podział, ze on płąci rachunki, a ja bieżące wydatki jak jedzenie itd- kwotowo podobnie). Tylko mi zostaje niewiele, a jemu całkiem spora suma. Ratuję się tym, ze czasem coś po Poli czy jakieś moje ksiażki na allegro sprzedam. A jeszcze marudzi, że całą kasę wydaję. Ciekawe jak z 1600 zł coś mam zaoszczędzić

Bubcia co jest? Może to nerwy tylko i zaraz wróci wszystko do normy

Mnie mój dzisiaj wkurzył. Nie chce chodzić na szkołę rodzenia, ok, chociaz może by mu ktoś w końcu wytłumaczył. Dzisiaj było, że nie powinnam Poli nosić i w ogóle ile po porodzie nie powinno sie nosić gondolki, nosidełka czy nawet miski z praniem, nic poza dzieckiem. A mój tekstem, jak mu to powiedziałam, że najlepiej mam się do szpitala położyć i leżeć. W ogóle w pierwszej ciąży bardziej się martwił, a teraz w dupie ma. A przecież po cesarce to nie też tak hop siup, bo niby 3 lata, ale różnie się może blizna naciągać i rozchodzić.
Mój jęczy, ze chcę kolejne raty w Ikei wziąć (bo mamy jedne jeszcze 5 miesięcy), bo nie rozumie, ze fotel do karmienia potrzebuję (wg niego mogę na podłodze lub w powietrzu) i że kolejny mebel czy komodę też zbędny, bo po co? No ciekawe gdzie ja rzeczy schowam dla dwójki dzieci. Jkaby sami mieli w ciąży chodzić i jeszcze się martwić o wyprawkę, zakupy, swoje zdrowie, i jeszcze jedno dziecko, to by tak głupio nie pieprzyli. Ale on tylko do roboty ostatnio, a później ledwo wróci, to tv albo gra na xboxie. Naprawde lepiej było jak siedziałam w pracy, bo się bardziej Młodą i domem zajmował, a teraz ma wyrąbane.

Do góry