reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Po naszych rozmowach o alkoholu i dzisiejszej ciezkiej pracy drinkuje :D sprajcik i ogoreczek

Załączniki

• 1442251734795.jpg
    1442251734795.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 43
reklama
No juz pokornieje bo smsy wysyła z sypialni cholera jedna.
bo ani ona ani on kasy nie maja a kupija komputer ... Nie no spoko - cud ze byli małżeństwem az dwa lata ....:D

Najprawdopodniej wezmą na te raty, jutro jak przejdzie mu duma to przylezie do biura mi zdać relacje ... Boszzzzz

Haha to ja tak zawsze robię ze smsy wysyłam xD

Ehhh... ta... facet i przyznanie się do winy... chyba prędzej piekło zamarznie!!!
Pewnie sam już widzi że z****ł i dlatego strzelił focha. Spróbuj być ponad to.

Bubcia musisz się uspokoić!!! Dla Zosi!!! Ona i Ty jesteście najważniejsze! Jeśli brzuch bardzo Cię boli nie czekaj tylko jedź na IP. Stres niestety może powodować skurcze...

Już trochę mniej boli, nie mam jakiegoś twardego brzucha i czuje zosie , a ten duren ma po rzeczy przyjść i znowu na pewno się zestresuje , mam już dość

Bubcia501 spokojnie niech emocje opadną to spojrzysz na to inaczej
Dla pocieszenie dodam że mój mnie dziś tak wkurwił że mało nie rozniosłam chałupy, no zapomniał że ja dziś wychodzę i akurat został w pracy najdłużej jak się da a teraz udaje skruszonego ja już tyle zdążyłam się naklnąć :mad:

Bubcia, rozumiem.Cie nie sposob sie w takiej sytuacji nie denerwowac. Trzymam kciuki zebyscie sie pogodzili jesli tego oczywiscie chcesz :) dawaj znac po Jego wizycie

Spokojnie zobaczysz ze jutro wróci na kolanach.. A Ty sobie zrób coś dobrego do jedzenia weź kąpiel zrelaksuj sie i włącz jakiś odmuzdzacz w styli lejdis albo seksu w wielkim mieście

Wrzucam zabawę z fb Mamy Lwicy bo jest super :D

Kto się pobawi???
SIEDZISZ,
NAGLE WPADA TEŚCIOWA ZOMBI. CHCE CIĘ ZEŻREĆ.
MOŻESZ SIĘ OBRONIĆ TYLKO PRZEDMIOTEM KTÓRY ZNAJDUJE SIĘ NAJBLIŻEJ TWOJEJ PRAWEJ RĘKI.
CO TO JEST???
ZGINIESZ CZY SIĘ URATUJESZ???

reklama
Musisz dać radę! Jesteś mamą i masz dla kogo żyć a facet jak facet przemyśli i wróci...ja też się ze swoim rozstałam na początku ciąży nie gadaliśmy i nie mieszkaliśmy tydzień ale w końcu doszło do niego co traci i ogarnął się. Wszystko się ułoży samo.

Do góry