reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ulicha widzę że mamy dzieciaczki w podobnym wieku ;) wstajesz jeszcze w nocy do niego?jak u Was z ząbkami?
moje ma na razie górną 1, dolne 1 i cztery 4 i cisza a ja tak chciałam żeby wyszły zanim następne się urodzi i chciałam jeszcze zapytać o kwestie spania, jak ją rozwiążecie?teraz śpi w łóżeczku czy z Wami?

reklama
Ulicha widzę że mamy dzieciaczki w podobnym wieku ;) wstajesz jeszcze w nocy do niego?jak u Was z ząbkami?
moje ma na razie górną 1, dolne 1 i cztery 4 i cisza a ja tak chciałam żeby wyszły zanim następne się urodzi i chciałam jeszcze zapytać o kwestie spania, jak ją rozwiążecie?teraz śpi w łóżeczku czy z Wami?

Vivienne zapodała fajny pomysł z dołączeniem łóżeczka do naszego i rąk teraz śpimy, wcześniej spał znami:) przesypia noce tylko zęby mu wychodzą i nue codziennie ale co któryś dzień przebudza się i wyje w niebogłosy :( a mamy juz wszystkie 1 2 4 i 2 trójki i kolejne 3 idą :)

U mnie utrzymanie mnie dziecka i siebie spoczywa na narzeczonym bo ja studentka jestem jeszcze (pracowalam na umowe zlecenie 3lata podczas studii i z koncem wrzesnia sie konczy) i na reke mi to nowe becikowe a nie uwazam sie za gowniare ani patologie

U mnie utrzymanie mnie dziecka i siebie spoczywa na narzeczonym bo ja studentka jestem jeszcze (pracowalam na umowe zlecenie 3lata podczas studii i z koncem wrzesnia sie konczy) i na reke mi to nowe becikowe a nie uwazam sie za gowniare ani patologie

Mysiaka raczej nikt nie miał nic złego na mysli :)
Mało wsród nas studentek wiec jakos nie przeliczyly dziewczyny ze takie osoby jak ty faktycznie potrzebują :)
Co nie zmienia faktu, ze sa debilne przepisy i każdej tutaj by sie przydało i kazda by to ma utrzymanie dziecka przeznaczyła a nie dostanie za kare ze pracuje...

Ciesze sie ze chociaz tobie udało sie :)

Spokojnie. :) wyrazam tylko swoje zdanie.. chyba najmlodsza tu jestem.. :p
Ja sie strasznie boje ze nie damy sobie finansowo rady :( ale tesciowa mnie uspokajala ze ona sama dwojke wychowywala i jakos sobie poradzila.. i ze w razie co pomoze..

Spokojnie. :) wyrazam tylko swoje zdanie.. chyba najmlodsza tu jestem.. :p
Ja sie strasznie boje ze nie damy sobie finansowo rady :( ale tesciowa mnie uspokajala ze ona sama dwojke wychowywala i jakos sobie poradzila.. i ze w razie co pomoze..

Bronię cie jak lwica hahah :)

Nie stresuj sie za duzo z gory ... :) prwnie ze sobie poradzicie :)

Mysiaka dziewczyny raczej miały na myśli osoby które z życia na zasiłku zrobiły sobie zawód i całe życie ciągną na garnuszku państwa. Nie o młodych ludzi ns starcie w dorosłe życie, którzy jednak chcą pracować, ale na początku drogi zawodowej wiadomo, kokosów nie dostaną, albo studentów, jak Ty. :-)

Choć prawdą jest, że tym, którzy zapieprzają jak dzicy państwo najpierw zabiera na najwyższym progu podatkowym, potem szkaluje, że robią kariery nie dzieci, a na końcu, jak już dzieci zrobią to pokazuje im faka....

Super, że masz taką teściową. Z takim wsparciem na pewno będzie dobrze. :-)

Hej dziewczyny! Myslicie juz o porodzie? Tak naprawde to juz od 7 miesiaca moze on nastapic prawda? Ja mam ostatnio jakies mysli co, gdyby nastapila wczesniej. Wy sie nad tym zastanawiacie? Znalazlam wozek, w ktorym sie zakochalam portugalskiej marki bebecar. Slyszelyscie? Wrzucam foto modelu, ktory mi sie podoba! Ja jeszcze w pelni remontu, jestesmy bez lazienek, kuchni, drzwi i calej reszty a do tego pracuje w pelni, od wtorek u ruszam z zymba Ale tylko bede obok dziewczyny, ktora wZielam na Zastepstwo zeby moje kursantki ja poznaly ja zrobie tylko jakas lemma bachate salse i stretching a w miedzyczasie bede sobie cwiczyc soft na silce! Pozdrowienia Was i brakuje mi bardzo forum z wami Ale ja pracuje tak duzo ze naprawde na Nie nadazalam za wami. Jesli chodzi o wozki to podoba mi sie ten bialy. ElementMi szarymi ImageUploadedByForum BabyBoom1442166440.249475.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1442166449.629277.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1442166457.695882.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1442166466.345793.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1442166475.261925.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442166440.249475.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442166440.249475.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 72
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1442166449.629277.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442166449.629277.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 70
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1442166457.695882.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442166457.695882.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 72
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1442166466.345793.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442166466.345793.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 68
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1442166475.261925.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442166475.261925.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 77
Mysiaka dziewczyny raczej miały na myśli osoby które z życia na zasiłku zrobiły sobie zawód i całe życie ciągną na garnuszku państwa. Nie o młodych ludzi ns starcie w dorosłe życie, którzy jednak chcą pracować, ale na początku drogi zawodowej wiadomo, kokosów nie dostaną, albo studentów, jak Ty. :-)

Choć prawdą jest, że tym, którzy zapieprzają jak dzicy państwo najpierw zabiera na najwyższym progu podatkowym, potem szkaluje, że robią kariery nie dzieci, a na końcu, jak już dzieci zrobią to pokazuje im faka....

Super, że masz taką teściową. Z takim wsparciem na pewno będzie dobrze. :-)
Juti idealnie to ujelas, dokladnie o to chodzi
mysiaka, dacie rade i na pewno bedzie super

reklama
Do góry