reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

I ja się witam niedzielnie ;-) w końcu się wyspałam na nowej poduszce :-D ja dziś odpoczywam a mąż przejmuje obowiązki :p
Kurde nie mam kiedy zdj porobić przez tą moją księżniczkę bo oczywiście ona musi być na pierwszym planie :-D
Udało mi się kombinezonik cyknąć

Załączniki

• 1442131691778.jpg
    1442131691778.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Ja nie wiem czy się załapiemy na becikowe. A to liczą na 3 osoby, czy już z maluszkiem na 4?

Futurystka- super kombinezon

Juti- ja te cieńsze mam 2 na 62 (ale jeden większy wypada), a jeden na 56. Brakuje mi puchowego jakiegoś, ale nie wiem czy kupowac, czy śpiworek do wózka wystarczy

Juti777 ja mam na 68 przy Patce miałam 56 i 62 i były za małe niestety, połowę rzeczy które miałam musiałam wyrzucić potem żałowałam, że wszystko poprałam i metki odezwałam bo przecież mogłabym zwrócić, więc teraz kupuje wszystko od 62 :-D
Simka już na cztery będzie liczone, my,i tak się nie łapiemy :-/

Ja też kombinezon mam na 62-68 taki z h&m i tak myślę że chyba starczy bo przecież nawet jeżeli kombinezon będzie trochę wiekszy to nie przeszkadza a pierwszy miesiac zima to raczej nie będziemy dużo spacerować bo za zimno wiec myślę że 62 wystarczy aczkolwiek do stycznia może mi się zmienić i jednak kupie 56 że mną nigdy nic niewiadomo :p

witaski :)
wreszcie nadrobiłam :) dziekuję za odpowiedzi do mojego posta :) co do becikowego to muszę chyba się zagłębić bo teraz to nie wiem co i gdzie trzeba składać czy odbierać jakie dokumenty (jedyne że od lekarza) :p
niedziela dziś u nas leniwa :D hihi mąż wczoraj rosołek zrobił (co niedziele mam wolną bo on przejmuje stery w kuchni) a potem będzie robił kluski swojskie do rosołku bo mu się chce takich :-) więc ja dziś laba totalna :-D
kilka dni temu przyszło łóżeczko do nas :) dumna jestem z męża poskładał dzielnie sam - no ja tylko trzymałam dechy aby się nie wywaliły - teraz czekam na ładną w miarę pogodę aby poduszeczkę i kołderkę wywietrzyć - bo przy otwartym oknie to już nie to samo co na dwór wywalić i pościel wyprać :)
hahaha... przypomniało mi się ... jaki miałam problem ze złożeniem rożka :p macie może jakieś szybkie instrukcję :p bo jak ja położę dziecko w nim i zacznę zawijać to pół wieku minie :p

reklama
Do góry