reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

I ja się witam niedzielnie ;-) w końcu się wyspałam na nowej poduszce :-D ja dziś odpoczywam a mąż przejmuje obowiązki :p
Kurde nie mam kiedy zdj porobić przez tą moją księżniczkę bo oczywiście ona musi być na pierwszym planie :-D
Udało mi się kombinezonik cyknąć

Załączniki

• 1442131691778.jpg
    1442131691778.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Ja nie wiem czy się załapiemy na becikowe. A to liczą na 3 osoby, czy już z maluszkiem na 4?

Futurystka- super kombinezon

Juti- ja te cieńsze mam 2 na 62 (ale jeden większy wypada), a jeden na 56. Brakuje mi puchowego jakiegoś, ale nie wiem czy kupowac, czy śpiworek do wózka wystarczy

Juti777 ja mam na 68 przy Patce miałam 56 i 62 i były za małe niestety, połowę rzeczy które miałam musiałam wyrzucić potem żałowałam, że wszystko poprałam i metki odezwałam bo przecież mogłabym zwrócić, więc teraz kupuje wszystko od 62 :-D
Simka już na cztery będzie liczone, my,i tak się nie łapiemy :-/

Ja też kombinezon mam na 62-68 taki z h&m i tak myślę że chyba starczy bo przecież nawet jeżeli kombinezon będzie trochę wiekszy to nie przeszkadza a pierwszy miesiac zima to raczej nie będziemy dużo spacerować bo za zimno wiec myślę że 62 wystarczy aczkolwiek do stycznia może mi się zmienić i jednak kupie 56 że mną nigdy nic niewiadomo :p

witaski :)
wreszcie nadrobiłam :) dziekuję za odpowiedzi do mojego posta :) co do becikowego to muszę chyba się zagłębić bo teraz to nie wiem co i gdzie trzeba składać czy odbierać jakie dokumenty (jedyne że od lekarza) :p
niedziela dziś u nas leniwa :D hihi mąż wczoraj rosołek zrobił (co niedziele mam wolną bo on przejmuje stery w kuchni) a potem będzie robił kluski swojskie do rosołku bo mu się chce takich :-) więc ja dziś laba totalna :-D
kilka dni temu przyszło łóżeczko do nas :) dumna jestem z męża poskładał dzielnie sam - no ja tylko trzymałam dechy aby się nie wywaliły - teraz czekam na ładną w miarę pogodę aby poduszeczkę i kołderkę wywietrzyć - bo przy otwartym oknie to już nie to samo co na dwór wywalić i pościel wyprać :)
hahaha... przypomniało mi się ... jaki miałam problem ze złożeniem rożka :p macie może jakieś szybkie instrukcję :p bo jak ja położę dziecko w nim i zacznę zawijać to pół wieku minie :p

reklama
Do góry