Emenems- no coś Ty. A będzie jeszcze gorzej. Ja miewam momenty że chciałabym mieć swoje ciało dla siebie. A nie tu ktoś puka, tam cycki bolą. W 9 miesiącu to każda chce juz urodzić i mieć spokój
No wlasnie jakos sie dokulac trzeba - blizej niz dalej !
Dziekuje za zrozumienie ... Chyba musze przestać sie z koleżankami nie w ciazy spotykać hahaahha
Bo innego rozwiązania nie widze.
A do tego przysiadł sie jakis typ do nas i na sile chce cos nam postawic a ja ze nie dziekuje ze nie dziekuje nie dziekuje ... A on dalej a ja ze teraz nie moge ze pozniej a on a czemu nie teraz a ja juz wk****na "a co mam teraz urodzić ??!" Matko ja to zawsze jakis takis przyciągnę - człowiek by se spokojnie powiedizal na wsi w knajpie to nie, zawsze cos sie przypaleta.
To wsiadlysmy w samochod odwiozlam je i te poszły wino rozpracowywać to ja do domu bo co bede sie gapić jak tym sie humory rozkręcają
Ależ wrocilam nakręcona ... Juz tak marze zeby znowu sobie ten drążek w drzwiach powiesić i zaczac sie podciągac ... Zeby sie tak zniszczyć zeby ruszyc sie nie moc " chciaz piecze chociaz pali miej pośladki jak ze stali!" Hahah
Zebrało mi sie chyba ....