reklama
Pewnie ze było lepiej, papier od gina i juz a teraz zaświadczenie lekarskie i jeszcze o dochodach ze skarbówki czy miejsca pracy i coś tam jeszcze :s
Nie zapominaj o skaładkach od króla zusa alt urodzenia i ksero dowodów ale to wiadomo chyba że coś się jeszcze zmieni tak było do lutego tego roku jak skał daliśmy wniosek na Olina
A powiecie mi co i gdzie trzeba wypelnic zeby dostac becikowe? Bo jeszcze sie nieborientowalam
Trzeba iść do mopsu, najlepiej sobie przedzwonic jakie dokumenty potrzebne będą ale to najlepiej po nowym roku
Futursystka koleżanka tez się nie załapala bo mąż lekarzem jest i za dużo zarabia a moim zdaniem powinno być tak jak przed 2012 rokiem bo to chamskie trochę, patologia dostaje a ci co za dużo zarabiają kutwa dają na nich i nic nie mają z tego
no właśnie- człowek tu ucziciwe składki płaci i nic z tego nie ma. Ani na rodzinne się nie załapie, ani na becikowe. A dzieci powinni sobie robić ci co ich stać, a nie patologia z alkoholizmem, która na gumki nie ma, a na wino ma. Tylko tych dzieci później żal. Za granicą, to wszyscy równo dostają, i nie raz grosze, a porządną kasę na każde dziecko. Ja się nie dziwię, ze ludzie wolą za granicą dzieci rodzić niż u nas.
Bo co z tego, ze limit przekraczamy, jak prawie każdy Polak ma kredyty, opłat nie wiadomo ile i z wypłaty zostają marne grosze
Bo co z tego, ze limit przekraczamy, jak prawie każdy Polak ma kredyty, opłat nie wiadomo ile i z wypłaty zostają marne grosze
ZrobioneZnowu Was pomęczę Polubcie mój komentarz pod tym postem https://www.facebook.com/moms.hencz...6693472477619/552178231595809/?type=1&theater
Tak czytam otym becikowym i stwierdAm, ze kto naprodukuje wiecej dzieci a nie pracuje ten jest najbardziej honorowany przez panstwo ( oczywiscie nie generalizuje bo sa rodziny, ktore absolutnie zadluguja na taka pomoc). Ale patrzac na te zasady wyplat becikowego, to slabe jest
a optymistyczniej zrobilam dzis przebiezke po tk max i zobaczcie co zlowilam, nie moglam sie oprzec: otulacz 100% bawelna i skarpeciuszki, moim zdaniem boskie
a optymistyczniej zrobilam dzis przebiezke po tk max i zobaczcie co zlowilam, nie moglam sie oprzec: otulacz 100% bawelna i skarpeciuszki, moim zdaniem boskie
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Pyscek
:)
zrobione :-)Znowu Was pomęczę Polubcie mój komentarz pod tym postem https://www.facebook.com/moms.hencz...6693472477619/552178231595809/?type=1&theater