reklama
też tego nie rozumiem całe szczęcie że po pierwszej akcji wykupiłam AC to poleci z tego tylko pozniej składki pójdą wyżej..ale przykre jest to źe ludzi tak się zachowują
A co sie stało? Chyba przegapiłam wcześniejszy wpis
Joa.Le
Fanka BB :)
pisalyscie o tym szumiacym misu, o co w tym chodzi, bo przy corach tego nie bylo ijestem zielona a wiekszosc z was chce to kupic
No ja planuje kupić ten zestaw otulacz plus szumis, a właściwie wysłałam juNtego linka od Was mężowi
Misie maja taka przewagę nad zwykła suszarka, ze można zabrać wsZedzie i dzidziuś moze za niego złapać chociaż koleżanka mówiła mi, ze u niej nie działał, musiała być suszarka. A do otulacza przekonała mnie perspektywa zimy.
No ja planuje kupić ten zestaw otulacz plus szumis, a właściwie wysłałam juNtego linka od Was mężowi
Misie maja taka przewagę nad zwykła suszarka, ze można zabrać wsZedzie i dzidziuś moze za niego złapać chociaż koleżanka mówiła mi, ze u niej nie działał, musiała być suszarka. A do otulacza przekonała mnie perspektywa zimy.
Ja te od was sie dowiedziałam i jak Joa staremu wysłałam to mi pisze ze chyba zwariowałam potem poowiedzialam ze wszystkie juz macie a on "ty nie jestes wszyscy" no to mu powiedziałam ze jest jak moj Ojciec wiec jak wrocilam z pracy to sie zgodził juz
Paulettah! Zadecydowaliśmy ze na razie ścianki działowej nie bedzie dopóki ona troszke nie podrośnie wiec stary mowi ze trzrba juz robic pod dwa ale jeden i potrzebuje inspiracji... Ze mam skosy duze to komody moga stac Ala wyspa na srodku pod nieistniejąca sciane - help
A co sie stało? Chyba przegapiłam wcześniejszy wpis
ktoś mi pod domem auto rozwalił i spierdzielił ;( pierwszy raz miałam w styczniu a teraz kolejny..
reklama
A nie można ???? Babka w aptece mi dałaBettka- a rutinoscorbin można w ciąży? Syrop *spam* pij
Ja szumisia mam w planach, jak jakieś fundusze zostaną. Najpierw chcę mieć to co najpotrzebniejsze, a takie dodatki na końcu
A są nie tylko te Whishbeary tylko też Szumisie właśnie. Teraz na jesień będzie nowa kolekcja i jakieś takie słodsze są :https://www.facebook.com/9295963437...568308393481/1016567911726854/?type=1&theater
Ja chyba na tego będę polować. Ma być od połowy września w sprzedaży.
No i licze, że w Poznaniu w październiku na targach będą albo Whishbear lub Szumisie to może uda się taniej
Też fajne te Szumisie
Bettka mi też wydaje się dużo za taką małą kuchnię. No chyba, że robisz z jakiś drogich materiałów? Ja jak wyceniałam swoją pierwszą kuchnię 5 lat temu to wyceny za to samo zaczynały się od 15 tys. a skończyły się na 6500, ale to była dosyć duża kuchnia w kształcie U. Rok temu robiłam kuchnię w kolejnym mieszkaniu, ale tutaj nie wiem ile wyszło za samą kuchnię (dół laminat, blat dębowy, góra fornir) o dł. 4 m w 1 ciągu, bo cena była łączna z 2 dużymi szafami w zabudowie, 3 parami drzwi, meblami do łazienki - ok. 20 tys.
Ja zważyłam się dzisiaj po badaniach (początek 23 tyg) i przytyłam 1.5kg
Zamówiłaś z otulaczem ? No to faktycznie jest spora różnica w cenie !Betka! Dzieki za cynk z tym rabatem wlasnie zamowilam ( wychodzi 39 pln taniej) a odbiore sobie sama bo mieszkam w w-wie, dzieki!!
Heh .. wczoraj przerabiałam aferę o ciuszki pt "za dużo kupujesz".. Zrobiłam więc listę ile czego potrzeba a ile już mamy no i puściutko w tej mojej tabelce Lekko się chłop zdziwiłJa te od was sie dowiedziałam i jak Joa staremu wysłałam to mi pisze ze chyba zwariowałam potem poowiedzialam ze wszystkie juz macie a on "ty nie jestes wszyscy" no to mu powiedziałam ze jest jak moj Ojciec wiec jak wrocilam z pracy to sie zgodził juz