reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dziewczyny pokaze wam cos haahah gadam z młodsza siostra o starszej tej co jest w ciazy i ona mi pisze jak ja siostrzenica odkryła i nie mamy pojecia jak !! Jak siostra wie trzy dni .. :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1441985931.270950.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1441985931.270950.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441985931.270950.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 63
reklama
też tego nie rozumiem całe szczęcie że po pierwszej akcji wykupiłam AC to poleci z tego tylko pozniej składki pójdą wyżej..ale przykre jest to źe ludzi tak się zachowują :(

pisalyscie o tym szumiacym misu, o co w tym chodzi, bo przy corach tego nie bylo ijestem zielona a wiekszosc z was chce to kupic

No ja planuje kupić ten zestaw otulacz plus szumis, a właściwie wysłałam juNtego linka od Was mężowi:)
Misie maja taka przewagę nad zwykła suszarka, ze można zabrać wsZedzie i dzidziuś moze za niego złapać:) chociaż koleżanka mówiła mi, ze u niej nie działał, musiała być suszarka. A do otulacza przekonała mnie perspektywa zimy.

No ja planuje kupić ten zestaw otulacz plus szumis, a właściwie wysłałam juNtego linka od Was mężowi:)
Misie maja taka przewagę nad zwykła suszarka, ze można zabrać wsZedzie i dzidziuś moze za niego złapać:) chociaż koleżanka mówiła mi, ze u niej nie działał, musiała być suszarka. A do otulacza przekonała mnie perspektywa zimy.

Ja te od was sie dowiedziałam i jak Joa staremu wysłałam to mi pisze ze chyba zwariowałam potem poowiedzialam ze wszystkie juz macie a on "ty nie jestes wszyscy" no to mu powiedziałam ze jest jak moj Ojciec wiec jak wrocilam z pracy to sie zgodził juz :)

Paulettah! Zadecydowaliśmy ze na razie ścianki działowej nie bedzie dopóki ona troszke nie podrośnie wiec stary mowi ze trzrba juz robic pod dwa ale jeden :D i potrzebuje inspiracji... Ze mam skosy duze to komody moga stac Ala wyspa na srodku pod nieistniejąca sciane - help :D

reklama
Bettka- a rutinoscorbin można w ciąży? Syrop *spam* pij :)
Ja szumisia mam w planach, jak jakieś fundusze zostaną. Najpierw chcę mieć to co najpotrzebniejsze, a takie dodatki na końcu
A są nie tylko te Whishbeary tylko też Szumisie właśnie. Teraz na jesień będzie nowa kolekcja i jakieś takie słodsze są :https://www.facebook.com/9295963437...568308393481/1016567911726854/?type=1&theater
Ja chyba na tego będę polować. Ma być od połowy września w sprzedaży.
No i licze, że w Poznaniu w październiku na targach będą albo Whishbear lub Szumisie to może uda się taniej
A nie można ???? Babka w aptece mi dała :szok:
Też fajne te Szumisie :tak:
Bettka mi też wydaje się dużo za taką małą kuchnię. No chyba, że robisz z jakiś drogich materiałów? Ja jak wyceniałam swoją pierwszą kuchnię 5 lat temu to wyceny za to samo zaczynały się od 15 tys. a skończyły się na 6500, ale to była dosyć duża kuchnia w kształcie U. Rok temu robiłam kuchnię w kolejnym mieszkaniu, ale tutaj nie wiem ile wyszło za samą kuchnię (dół laminat, blat dębowy, góra fornir) o dł. 4 m w 1 ciągu, bo cena była łączna z 2 dużymi szafami w zabudowie, 3 parami drzwi, meblami do łazienki - ok. 20 tys.

Ja zważyłam się dzisiaj po badaniach (początek 23 tyg) i przytyłam 1.5kg :)

Betka! Dzieki za cynk z tym rabatem wlasnie zamowilam ( wychodzi 39 pln taniej) a odbiore sobie sama bo mieszkam w w-wie, dzieki!!:)
Zamówiłaś z otulaczem ? No to faktycznie jest spora różnica w cenie ! :-D
Ja te od was sie dowiedziałam i jak Joa staremu wysłałam to mi pisze ze chyba zwariowałam potem poowiedzialam ze wszystkie juz macie a on "ty nie jestes wszyscy" no to mu powiedziałam ze jest jak moj Ojciec wiec jak wrocilam z pracy to sie zgodził juz :)
Heh .. wczoraj przerabiałam aferę o ciuszki pt "za dużo kupujesz".. Zrobiłam więc listę ile czego potrzeba a ile już mamy no i puściutko w tej mojej tabelce :rofl2: Lekko się chłop zdziwił :-D

Do góry