ktoś mi pod domem auto rozwalił i spierdzielił ;( pierwszy raz miałam w styczniu a teraz kolejny..
Miałam kiedyś tez tak ktoś mi cofnął w auto na parkingu. No niestety tylko ac nic więcej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ktoś mi pod domem auto rozwalił i spierdzielił ;( pierwszy raz miałam w styczniu a teraz kolejny..
Ja te od was sie dowiedziałam i jak Joa staremu wysłałam to mi pisze ze chyba zwariowałam potem poowiedzialam ze wszystkie juz macie a on "ty nie jestes wszyscy" no to mu powiedziałam ze jest jak moj Ojciec wiec jak wrocilam z pracy to sie zgodził juz
Paulettah! Zadecydowaliśmy ze na razie ścianki działowej nie bedzie dopóki ona troszke nie podrośnie wiec stary mowi ze trzrba juz robic pod dwa ale jeden i potrzebuje inspiracji... Ze mam skosy duze to komody moga stac Ala wyspa na srodku pod nieistniejąca sciane - help
Hmm a jakie masz preferencje? Coś odnośnie mebli koloru hmm?
KOLOROWE pokoj bedzie spory całkiem
A ta inspiracja wcześniejsza mężowi sie spodobała?
też tego nie rozumiem całe szczęcie że po pierwszej akcji wykupiłam AC to poleci z tego tylko pozniej składki pójdą wyżej..ale przykre jest to źe ludzi tak się zachowują
Ogolnie tak ale kolor sciany za ciemny
"Dziecięcy kolorowy "! Cytat ... Z przed sekundy ...
nam ostatnio świeżo po zamalowaniu starych Rysek ktoś przed market em wózkiem musiał wjechać bo nowe wgniecenie jest. .kiedyś mi kołpaki ze starego auta spod bloku ukradli.. innym razem antenke. . a w zeszłym roku byliśmy we Władysławowie i wynajmowalismy mieszkanie i auto stało przy ulicy i Piotrek mówi oby nikt znowu antenki nie odkrecil. . ja mówię do niego niee no co ty tylu tu turystów miasto zarabia na pewno nikt nic nie ukradnie.. rano wstajemy i nie bylo takiej osłonki od tylnej wycieraczki hehe