reklama
Emenems 175cm, ale tez leje na to jak narazie. Do lata bedzie troche czasu wiec trzeba bedzie dupe spiac i odzyskac ksztalty
A to kochana w takim razie jestesmy idealne ciążowki przy naszym wzroście to jest waga idealna na 6 miesiac ciazy - śledzę z tysiąc pięćset sto dziewięćset tabelek Ciszowych polskich i norweskich i 61 kg w 23 tygodniu to waga idealna - dam ci znac j cos bedzie z nami nie tak
No mnie Bubcia sie zgadza praktycznie w kazdym czasmi kilo półtorej za mało ale ogolnie jest ok - ja mam 174 startowałam z 53/54
A przy BMI 17 to na oko powinnam z 15 przybrac miedzy 13-16 ogolnie zalezy odcieelkosci biustu itp.
Wiec spokojnie sie oberswuje i jak mowie ważniejsze sa wymiary w cm i zdrowie dziecka
Poki co jest ok z jednym i drugim
A przy BMI 17 to na oko powinnam z 15 przybrac miedzy 13-16 ogolnie zalezy odcieelkosci biustu itp.
Wiec spokojnie sie oberswuje i jak mowie ważniejsze sa wymiary w cm i zdrowie dziecka
Mowisz!))))), dlatego uwielbiam tu byc, zawsze czlowiek sie uspokoi i pocieszy)A to kochana w takim razie jestesmy idealne ciążowki przy naszym wzroście to jest waga idealna na 6 miesiac ciazy - śledzę z tysiąc pięćset sto dziewięćset tabelek Ciszowych polskich i norweskich i 61 kg w 23 tygodniu to waga idealna - dam ci znac j cos bedzie z nami nie tak
Bubcia501
Fanka BB :)
No mnie Bubcia sie zgadza praktycznie w kazdym czasmi kilo półtorej za mało ale ogolnie jest ok - ja mam 174 startowałam z 53/54
No dokładnie, trzeba się po prostu obserwować i tyle a te tabelki to tak bardziej dla zabawa traktować , bo każdy człowiek jest inny i jeżeli np ty dużo cwiczylas to twoje bmi przed ciążą też bez sensu było bo jak się ćwiczy to też wiadomo że w ogóle inna waga , jedyne co tam w miarę obrazuje to czy nasza waga jest ok czy nie to pomiar tkanki tłuszczowej ja tak myślę, a poza tym dzidziuś i tak najważniejszy a nie to ile się przytyje bo po ciąży ostro ćwiczenia dietka i wszystko stracimy
reklama