reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

martusia- nie no "markowe" czyli sieciówkowe to ja lubię. Ale wolę w lumpie poszperać :p Dzisiejsze to w większości H&M, Lindex i Kappahl. Kappahl dla maluszków ma super ciuszki i dobrej jakości, ale w Polsce w sklepach ceny zabójcze

reklama
Simka, no wychodzi, ze nie wiadomo, bo dzis tez gin powiedziala, ze wyglada na dziewczynke, ale nie powie, ze na pewno bo tak ma nozki ulozone i sie kreci strasznie ;)

Nexta też lubię, ale ciężko trafić. Mamas&Papas chyba nie miałam jeszcze, George pełno, ale często u mnie już zjechane, że nie bardzo się nadają. Jeszcze Marks&Spencer ma fajne i Lindex

Nexta też lubię, ale ciężko trafić. Mamas&Papas chyba nie miałam jeszcze, George pełno, ale często u mnie już zjechane, że nie bardzo się nadają. Jeszcze Marks&Spencer ma fajne i Lindex

Ja tu mam taki ze naprawdę rzeczy są zajebiste ale to trzeba ość jak jest towar i te 100zl ze sobą mieć ale z siatą pełna wyjdziesz nie to co w sklepie normalnym..

Ja przytyłam 8kg ale widać tylko brzuszek a ruchy widać od 19 tc nawet moj mąż dostał po twarzy od małej :D Zaraz wybieram się do fryzjera troszkę poszaleć na jesień :-)

reklama
Ale fajnie, zazdroszczę wam tego biegania po lumpkach, ja uwielbiam po lumpach a jaka satysfakcja jak się coś znajdzie, dużo większą frajda niż w normalnym sklepie :)

Do góry