reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

monii88 jest napisane , że do 3 miesiąca życia.
green będzie dobrze trzymam kciuki za Ciebie i maluszka
A ja właśnie dzisiaj byłam i dokupiłam sobie druga koszule na zmianę do szpitala jedna brązowa a druga siwa i szlafroczek :) później wrzucę fotki , brązową kupiłam w sierpniu już :)

reklama
Ale mam dla was wiesci :)

U Nadi wszystko ok, klocek wazy 800g, co najlepsze mam szanse na naturalny porod... jesli wylecze paciorkowca i pod konoec ciazy hpv nie wyjdzie na badaniach to moge rodzic naturalnie. Jak wyniki kiepskie to cesarskie ciecie, dobrze ze zaraz zaczynam szkole rodzenia

Ale super:) jaką duża już :) szybko rośnie i fajnie jak jednak będziesz naturalnie rodziła :) to same dobre wieści

Ja szlafrok mam, ale piżamy muszę kupić. Bo w domu z typowych piżam to mam jedną sztukę, a koszul dwie, ale co je kupowałam do szpitala jak szłam Polkę rodzić. Więc "wyjściowych" takich nie mam :p

Posprzątałam w końcu pranie i zrobiłam porządek w szafach. jeszcze pralnia do poukładania i mogę brać się za porządek w Młodej pokoju. Tylko tu by się koparko-spycharka przydała :)

Emenems ja tez takie rozne wykrety mam, niby ladne normalne, ale jednak jak dzis sie pakowalam to srednio pasowaly :p juz nie wspominajac o kapciach jedynych ktore mam bo tak jak mowilam nie lubie chodzic w kapciach, te kiedys sobie kupilam dla zgrywy, ale maja ogon uszy, oczy, wywalony jezyk i ogolnie sa psem, mysle, ze mieli by tu ze mnie niezly ubaw :) szczescie w nieszczesciu pepco mialam po drodze ;-)

Innabajka mam pytanie do ciebie jako specjalisty - czy oczyszczanie twarzy sie jeZcze robi ?
Bo siostra mi powiedziała ze chce zrobic a ja jakos nie jestem przekonana ... Duzo kiedys trgo Robiam ale wydaje mi sie ze mikrodermabrazja bedzie chyba lepsza co nie ?

reklama
Emenems ja tez takie rozne wykrety mam, niby ladne normalne, ale jednak jak dzis sie pakowalam to srednio pasowaly :p juz nie wspominajac o kapciach jedynych ktore mam bo tak jak mowilam nie lubie chodzic w kapciach, te kiedys sobie kupilam dla zgrywy, ale maja ogon uszy, oczy, wywalony jezyk i ogolnie sa psem, mysle, ze mieli by tu ze mnie niezly ubaw :) szczescie w nieszczesciu pepco mialam po drodze ;-)

To jest jedyna "szpitalna " miałam ja na łyżeczkowaniu - bo tak koszul nie nosze do spania albo spodnie albo spodenki w zależności od pory roku ...
Wklejcie cos jak znajdziecie cos pod szpital co wypada :) bo koszula rozumiem po porodzie ?

Do góry