Joa.Le
Fanka BB :)
W ikei sa szare lozeczka, widzialam w zeszlym tygodniu
Tak, ale za 599, to od Jutti tańsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ikei sa szare lozeczka, widzialam w zeszlym tygodniu
ZZamorduje was, co wy na akord piszecie zatrzymałam się wczoraj na 23. Godzinie i myślę rano was nadrobie a tu tyle czytania....
Green_parsley dobrze ze jesteś w szpitalu, porabią ci badania i będziesz wiedziała co i jak
Joa.le ja wczoraj piekłam ciacho ze śliwkami defacto zostało parę kawałków, mąż z olinem się nim zajeli; )
Ja sobie leżę i kuzwa lewa ręka mi zdretwiała, żeby było śmiesznie leżę na plecach ale podobnie miałam przy pierwszym, wiec chyba norma
Ja chyba w przysłał tygodniu dostane skierowanie na glukozę aż się cieszę że będę piła ulepek
Pauletahh jak coś to przygarne resztę ubranek
Ale mam dla was wiesci
U Nadi wszystko ok, klocek wazy 800g, co najlepsze mam szanse na naturalny porod... jesli wylecze paciorkowca i pod konoec ciazy hpv nie wyjdzie na badaniach to moge rodzic naturalnie. Jak wyniki kiepskie to cesarskie ciecie, dobrze ze zaraz zaczynam szkole rodzenia
Zobacz załącznik 709585Zobacz załącznik 709586Zobacz załącznik 709588Zobacz załącznik 709589Zobacz załącznik 709590Zobacz załącznik 709591Zobacz załącznik 709592
Więc to są te ciuszki mi się podobają nie wiem jak wam U mnie ma być dziewczynka więc jej tego nie założę