reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

O a właśnie wygrałam w konkursie na jednym z blogów wkładki laktacyjne z Medeli, miniaturę kremu na sutki (może wystarczy) i kosmetyczkę. Przyda się i mogę kolejną rzecz odhaczyć na liście, bo później już chcę wkładki wielorazowe używać.

Właśnie- doświadczone już mamy- używałyście wielorazowych wkładek laktacyjnych? Ja z Młodą na jednorazówkach jechałam, ale chyba ekonomicznej wielo- bo nie zawsze jest promocja, a drogie to. Ile kompletów potrzeba?

reklama
I Zus już kasę przelał. Szybko, bo zwolnienie dopiero 14 się kończy. Normalnie ekspres. Przynajmniej będę mogła za przedszkole i w ogóle popłacić

Koszula po porodzie musi być wygodna do karmienia, czyli na guziki albo kopertowka. Nawet jak nie będziecie karmić to może być potrzebny laktator i łatwe dojscie do cyca

Simka nie używałam wkładek wielo, miałam tylko muszle ale to tylko w domu się nadaje bo bardzo widać :/

Koszula po porodzie musi być wygodna do karmienia, czyli na guziki albo kopertowka. Nawet jak nie będziecie karmić to może być potrzebny laktator i łatwe dojscie do cyca

Simka nie używałam wkładek wielo, miałam tylko muszle ale to tylko w domu się nadaje bo bardzo widać :/

Fuck... Racja :) moja to tshirt ... Dzieki

reklama
Do góry