reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Właśnie otworzyłam dokumenty i zobaczyłam ze mam łożysko przodujace hmm dobrze wiedzieć, to coś dla mnie oznacza czy to bez różnicy? Bo oczywiście już był temat łożysk Ale ja już zapomniałam

Jest bardzo wczesnie by mowic o przodującym - ja tez niby mam a do 36 tygodnia wszystko moze sie zmienic czesto do gory idzie :)

reklama
Aa to super, czyli nie mam się czym martwić jutro mam wizytę to się zapytam Ale to chyba jest tylko ze na przedniej ścianie, ajj ja muszę iść do pracy bo jak wolne mam to wyszukuje problemy tylko :)

Jezu dziewczyny zakochalam sie w domu .... Namawiam meza zeby zmienic i isc na dzien otwarty ale mu nie pasuje ze przy ulicy ... Cudo !!!
FINN – GOL/HERAD - Romslig familiebolig med gjennomgående god standard. 4 soverom, kjellerstue, dobbelgarasje, stor og fin hage, etc

No nie dziwię Ci się! Mega klimatyczny! Ciągnij chłopa i nie wahaj się użyć argumentu, że ciężarnej się nie odmawia! ;-) Poza tym czy na Waszych ulicach jest ruch jak na Marszałkowskiej w Warszawie? Bez przesady!

No nie dziwię Ci się! Mega klimatyczny! Ciągnij chłopa i nie wahaj się użyć argumentu, że ciężarnej się nie odmawia! ;-) Poza tym czy na Waszych ulicach jest ruch jak na Marszałkowskiej w Warszawie? Bez przesady!

Niestety ma troche racji .. To jest przy "siodemce " siódemka to trasa Oslo - Bergen... Tiry non stop ...ale podwójny garaz, dwa salony cztery sypialnie i wielka pralnia !

Kocham pralnie :D to jedyne pomieszczenie w domu ktore sobie sama od poczatku do konca wyremontowałam :D nigdy nie miałam i Dlatrgo tak cieszy hehehehe

Juti w Polsce są takie przepisy że muszą ci sprzedać towar po cenie co na polce była bo tym się konsument sugeruje przy wyborze towaru. Także to ich zaseany obowiązek był żeby sprzedać za 7zl te pieluchy.

Emenems no ją czasem jak mam czas to chodze na msze po łacinie tyłem do ludzi ksiądz stoi. Tak jak było przed soborem wat.II

Jak chrzcilismy pawelka to też w tym rycie i mój proboszcz nie chciał dać zgody to mu powiedziała że sprzeciwia się w takim razie nauczaniu papieża. Powyzywal ale zgodę dał.

reklama
Żabila przepisy przepisami, a życie sobie. Nie raz byłam świadkiem, jak tak kręcili w sklepie, żeby to oni nie byli stratni. A tu generalnie postawa była bardzo prokliencka. To u nas wcale nie jet takie oczywiste.

Z tym papieżem to mu pojechałaś! Bardzo dobrze! :-)

Do góry