reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej, dziewczyny, ale miałam akcję w Rossmannie dzisiaj.

Zobaczyłam, że jest paczka pieluch tetrowych z nadrukiem z kartą Rossnę za 7 zeta z groszami - 5 sztuk. Mówię, wow! Biorę. Potem patrzę na rachunek, a tam nabite 19,99. No to idę do nich i mówię jak jest. Babka poszła ze mną, patrzy, że cena faktycznie na półce inna. Okazało się, że ktoś od nich przyczepił promocyjną cenę jednej pieluszki flanelowej na stojaku z paczką 5 tetrowych.
Panie przeprosiły, oddały mi różnicę w cenie i sprzedały te pieluszki za te 7 zeta z groszami!!! :-)

Po pierwsze, super okazja. Po drugie i chyba ważniejsze, niż te parę złotych - postawa pań ze sklepu, które szybciutko, miło i grzecznie sprawę załatwiły i to na korzyść klienta.
Jeśli mają szkolenia z obsługi klienta i załatwiania takich spraw, to firmie należą się ogromne gratulacje za wprowadzanie takich praktyk! Nowy Rossmann przy Dolnej w Warszawie - polecam! :-)

reklama
juti w rossmanie tak jest ze obowiązującą cena to ta przy towarze bo to błąd sklepu i muszą za to płacić. pracowałam kiedyś w rossmanie to mj się obiło o uszy :)

Hej, dziewczyny, ale miałam akcję w Rossmannie dzisiaj.

Zobaczyłam, że jest paczka pieluch tetrowych z nadrukiem z kartą Rossnę za 7 zeta z groszami - 5 sztuk. Mówię, wow! Biorę. Potem patrzę na rachunek, a tam nabite 19,99. No to idę do nich i mówię jak jest. Babka poszła ze mną, patrzy, że cena faktycznie na półce inna. Okazało się, że ktoś od nich przyczepił promocyjną cenę jednej pieluszki flanelowej na stojaku z paczką 5 tetrowych.
Panie przeprosiły, oddały mi różnicę w cenie i sprzedały te pieluszki za te 7 zeta z groszami!!! :-)

Po pierwsze, super okazja. Po drugie i chyba ważniejsze, niż te parę złotych - postawa pań ze sklepu, które szybciutko, miło i grzecznie sprawę załatwiły i to na korzyść klienta.
Jeśli mają szkolenia z obsługi klienta i załatwiania takich spraw, to firmie należą się ogromne gratulacje za wprowadzanie takich praktyk! Nowy Rossmann przy Dolnej w Warszawie - polecam! :-)

No wlasnie i nas tez tak było na stacji - obowiązuje cena z polki i jak cena sie zmieniła w systemie a nikt nie zmienił na półce to sory :)

Gratuluje !

Ja tak oststnio materac w jysk kupiłam - wielki napis promocja 189zl a na półce ten sam o cena 170 :D ide do kasy i nabija 189 a ja mowie ze na półce 170- bez słowa pani skasowała 170:)

A generalnie przecena z 249 to nie wiem o co kaman hahahha

Ja miałam taką sytuację z butami, zachodze do sklepu patrzę super nike do biegania i bardzo tanie, jeszcze w takiej cenie nie widziałam myślę biorę podchodzę do kasy a facet mi cenę o 15 euro wyższa podaje a ja mówię ze tam jest przecież inna cena a on sprawdza no jest sprawdza w komputerze i mówi że to niemożliwe bo dostali wytyczne od producenta i właśnie ta cena o 15 euro wyższa to maks jak mogą obniżyć no ale mówi że mam szczęście bo oczywiście musi mi sprzedać za cenę która jest wystawiona :)

Właśnie otworzyłam dokumenty i zobaczyłam ze mam łożysko przodujace hmm dobrze wiedzieć, to coś dla mnie oznacza czy to bez różnicy? Bo oczywiście już był temat łożysk Ale ja już zapomniałam

Bubcia501 to kwalifikuje do cesarki, takie ułożenie łożyska nie jest korzystne dla dziecka :-/
Ja dziś poszalałam na zakupach ale super nakupowałam pajacyków bo z tego co pamiętam w pierwszych dwóch miesiącach to były najlepsze rozwiązania, i zakupiłam piękny kombinezonik wreszcie, postaram się wrzucić zdj jak młoda wstanie,
Ale pogoda okropna tylko spać

Właśnie otworzyłam dokumenty i zobaczyłam ze mam łożysko przodujace hmm dobrze wiedzieć, to coś dla mnie oznacza czy to bez różnicy? Bo oczywiście już był temat łożysk Ale ja już zapomniałam

Ale masz napisane, że przodujące czy że na przedniej ścianie? Bo to ogromna różnica.

Mi gin mowila, ze kolo 20 tyg plus minis to za wczesnie zeby mowic o przodujacym, bo moje tez jest nisko, ale ppwiedziala, ze powinno sie jeszcze podniesc. Tak jak Juti pisze przodujace, a na przedniej scianie to roznica. U mnie mimo to ze jest nisko to ciagle powtarza, ze za wczesnie mowic o przodujacym, bo macica ciagle rosnie i moze sie ono tez podniesc.

reklama
Dokładnie. Ja też mam nisko, nawet u mnie zasłaniało wejście do szyjki. Ale lekarz też powiedział, że to nie jest etap do mówienia o przodującym. To można stwierdzić ok. 30 tygodnia. A do tego czasu może się podnieść i wszystko będzie ok. 3 tygodnie temu jak byłam na usg to już było trochę wyżej, nie zasłaniało całego wejścia, tylko kawałek. Mam nadzieję, że w czwartek okaże się, że już w ogóle powędrowało do góry :-)

Do góry