reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

To I ja się przywitam.jako wierna podczytywaczka,nie udzielająca sie.cześć i czołem.jestem Aneta.to moja druga ciąża.mam 6 letnia córkę. Obecnie oczekujemy synusia.Termin mam na 11-13 styczeń.niemal od początku jestem na L4,z powodu krwiaka który na szczęście się wchłonąl.no i jestem jedną z tych niewielu tu "wiekowych " mamusiek 35 mi stuknelo:-) pozdrawiam

reklama
To I ja się przywitam.jako wierna podczytywaczka,nie udzielająca sie.cześć i czołem.jestem Aneta.to moja druga ciąża.mam 6 letnia córkę. Obecnie oczekujemy synusia.Termin mam na 11-13 styczeń.niemal od początku jestem na L4,z powodu krwiaka który na szczęście się wchłonąl.no i jestem jedną z tych niewielu tu "wiekowych " mamusiek 35 mi stuknelo:-) pozdrawiam

Witaj i nie spinaj - duzo nas po 30 :)

Czesc Ilo!
sierpniowa, paulettah gratulacje:))))))
a ja wylicytowalam na allegro lezaczek bujaczek uzywany ale ( mam nadzieje) w bardzo dobrym stanie:)
image.jpg
Z wibracjami, do 18 kg, ma bardzo dobre opinie, mam nadzieje, ze sie sprawdzi;)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 80
Czesc Ilo!
sierpniowa, paulettah gratulacje:))))))
a ja wylicytowalam na allegro lezaczek bujaczek uzywany ale ( mam nadzieje) w bardzo dobrym stanie:)
Zobacz załącznik 709168
Z wibracjami, do 18 kg, ma bardzo dobre opinie, mam nadzieje, ze sie sprawdzi;)

Ja mam taki niebieski. Fajny jest, na pewno się sprawdzi. U nas tylko wibracje nie pasowały małemu ;P

Dziewczyny, czy któraś z Was ma problem z zylakami? Cały dzien tak mnie noga boli, ze ledwo chodzę, nigdy tak nie miałam. Jeszcze sie naczytałam o zakrzepicy a ze w rodzinie mam przypadki to mnie K wygonił do lekarza, jeszcze na dodatek brzuch boli jak na okres cały dzien, lekkie skurcze +odcinek lędźwiowym az po pośladki, macie czasem tak?

Dziewczyny, czy któraś z Was ma problem z zylakami? Cały dzien tak mnie noga boli, ze ledwo chodzę, nigdy tak nie miałam. Jeszcze sie naczytałam o zakrzepicy a ze w rodzinie mam przypadki to mnie K wygonił do lekarza, jeszcze na dodatek brzuch boli jak na okres cały dzien, lekkie skurcze +odcinek lędźwiowym az po pośladki, macie czasem tak?

Lędźwie bolą mnie od rana do wieczora 24h wiec znam to i rozumiem i za bardzo nie umiem sobie w tym bólu ulżyć ehh

reklama
Do góry