reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja mam szyjkę 26mm teraz brałam luteinę wcześniej póki co nie biorę nic a lekarka tez mi nic nowego nie dała. Podobno problemem większym jest to ze ta szyjka jest na wprost a nie pod katem w stronę kręgosłupa tak jakby była w stanie gotowości czy coś

I dzisiaj zjadłam paczkę milky way i jak sie obudziłam to jakbym miała wymiociny w buzi nie wiem co jest jelita mi sie buntują :/ Kto dziś ogłada mecz?

Paulettah - ja też mam 26mm i co 2 tyg kontrolę teraz mam wizytę 10 i się okaże czy bedzie passer zakładany czy może jakimś cudem się wydłużyła

Ja miałam ostatnio 35 mm, ale miękką. Więc dostałam luteinę i nakaz oszczędzania się.
Zobaczymy w czwartek czy coś się poprawiło i co dalej. Bardzo bym chciała, żeby było ok, bo boję się, że nie dostanę pozwolenia na szkołę rodzenia. A strasznie chcę tam chodzić.

Ja szkołę zaczynam 22.09 i też pytałam gin o pozwolenie powiedziała ze na wykłady jak najbardziej tylko z ćwiczeń trzeba zrezygnować ale z tego co wiem to mało ćwiczeń jest.

reklama
Ilo_88 witaj

Paulettah no to teraz na pupce ładnie siedź ,a mąż niech skacze i dogadza :)
Chłopaki widzę pięknie rosną :)
Śpiworki boskie.

NelVik ja jestem wierna Persilowi i od kilku lat piorę tylko w nim. Nie ważne czy proszek czy płyn czy tabletki. Persil non bio najlepiej sie sprawdził. Do tego dobrze spiera brudy dzieci :)

Sierpniowa gratuluje chłopaka :)
Współczuje zgagi :(

Aneta121 witaj rownież :)
A tam wiekowa 35 to jeszcze przeciez nie starość :)

Paulinas8 fajny ja taki czerwony chce Tiny Love ;)

Limonka87 a ten bol to po jakimś wysiłku ?
Bo jesli nie to moze lepiej z lekarzem to skonsultuj.

Wy tu zakupowo szalejecie :)
Jak sie zbiorę to zrobie zdjecia pajacyków które dorwałam :)

Do góry