reklama
Bubcia501
Fanka BB :)
Trzymajcie kciuki, jutro idziemy dogadywać się co do nowego mieszkania, jak dobrze pójdzie to też od soboty zacznie się nam remont chcemy zmienić bo te co mamy 45m2 i miejsca niema i chcemy 65 m2 tak bym chciała, mam nadzieję że dobrze pójdzie, to wtedy będziemy płacili tyle czynszu co teraz płacimy tylko za dużo większe mieszkanie
Innabajka
Bubcia, trzymam kciuki !
Moj po pracy zrobil w pokoju.. nic chyba sama jutro bede szlifować ściany.
Robie dla was dokumentacje przed i po nurtuje mnie tylko jedno. Czy robic oddzielny pokoik dlandziecka a my w salonie czy pogodzic sypialnie z pokoikiem eh... mamy mieszkanie 42m
Robie dla was dokumentacje przed i po nurtuje mnie tylko jedno. Czy robic oddzielny pokoik dlandziecka a my w salonie czy pogodzic sypialnie z pokoikiem eh... mamy mieszkanie 42m
Bubcia, trzymam kciuki !
Póki jest małe możecie zrobić wspólny a potem najwyżej do salonu tak ja miałam z mama do 8 lat spałam z nią w jednym pokoju a potem dostałam swój
Bubcia501
Bubcia, trzymam kciuki !
Przez pierwszy rok- dwa lata i takdziecko będzie pewnie u was w pokoju spało bo wygodniej a później możecie zmienić
Marzenka88
Zaangażowana w BB
A ja się w poniedziałek przeprowadzam do innego wynajętego mieszanka Osiedle nowe, strzeżone. Mieszkanie będzie świeżo odmalowane (przynajmniej częściowo) przez właściciela - więc mamy z głowy remont. Częściowo umeblowane, ale sporo rzeczy trzeba dokupić, np. sofę dla gości, drugą szafę, fotele, komodę, łóżeczko dla dziecka... Nie mogę się doczekać urządzania Ale powinno to pójść szybko i sprawnie. Najgorzej, że zrobiłam pranie wszystkiego i mam ogromniasta stertę do prasowania! Ta góra ciuchów mnie przeraża
A ja się w poniedziałek przeprowadzam do innego wynajętego mieszanka Osiedle nowe, strzeżone. Mieszkanie będzie świeżo odmalowane (przynajmniej częściowo) przez właściciela - więc mamy z głowy remont. Częściowo umeblowane, ale sporo rzeczy trzeba dokupić, np. sofę dla gości, drugą szafę, fotele, komodę, łóżeczko dla dziecka... Nie mogę się doczekać urządzania Ale powinno to pójść szybko i sprawnie. Najgorzej, że zrobiłam pranie wszystkiego i mam ogromniasta stertę do prasowania! Ta góra ciuchów mnie przeraża
Mi prasowanie robi mama raz na pol roku hahahahah
reklama
Mi prasowanie robi mama raz na pol roku hahahahah
A ja prasuje dopiero jak z szafy wyciągam taki mam nawyk