reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Wiem ze musze go namowic sle najszybciej bedzie mnie stac w grudniu .... W 9 miesiacu .. Bo w listopadzie płacimy polowe podatku to bedzie ekstra kasa a tak nie mam skad wziac

reklama
Trzymajcie kciuki, jutro idziemy dogadywać się co do nowego mieszkania, jak dobrze pójdzie to też od soboty zacznie się nam remont:p chcemy zmienić bo te co mamy 45m2 i miejsca niema i chcemy 65 m2 tak bym chciała, mam nadzieję że dobrze pójdzie, to wtedy będziemy płacili tyle czynszu co teraz płacimy tylko za dużo większe mieszkanie

Bubcia, trzymam kciuki !

Moj po pracy zrobil w pokoju.. nic :) chyba sama jutro bede szlifować ściany.

Robie dla was dokumentacje przed i po :D nurtuje mnie tylko jedno. Czy robic oddzielny pokoik dlandziecka a my w salonie czy pogodzic sypialnie z pokoikiem eh... mamy mieszkanie 42m

Bubcia, trzymam kciuki !

Robie dla was dokumentacje przed i po :D nurtuje mnie tylko jedno. Czy robic oddzielny pokoik dlandziecka a my w salonie czy pogodzic sypialnie z pokoikiem eh... mamy mieszkanie 42m

Póki jest małe możecie zrobić wspólny a potem najwyżej do salonu tak ja miałam z mama :) do 8 lat spałam z nią w jednym pokoju a potem dostałam swój

Bubcia, trzymam kciuki !

Przez pierwszy rok- dwa lata i takdziecko będzie pewnie u was w pokoju spało bo wygodniej a później możecie zmienić :)

Dobra wyjęłam z siat - chociaz tyle
Mam koło 30 bodizakow
ImageUploadedByForum BabyBoom1440701761.139609.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1440701761.139609.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440701761.139609.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 46
A ja się w poniedziałek przeprowadzam do innego wynajętego mieszanka :) Osiedle nowe, strzeżone. Mieszkanie będzie świeżo odmalowane (przynajmniej częściowo) przez właściciela - więc mamy z głowy remont. Częściowo umeblowane, ale sporo rzeczy trzeba dokupić, np. sofę dla gości, drugą szafę, fotele, komodę, łóżeczko dla dziecka... Nie mogę się doczekać urządzania :D Ale powinno to pójść szybko i sprawnie. Najgorzej, że zrobiłam pranie wszystkiego i mam ogromniasta stertę do prasowania! Ta góra ciuchów mnie przeraża :confused2:

A ja się w poniedziałek przeprowadzam do innego wynajętego mieszanka :) Osiedle nowe, strzeżone. Mieszkanie będzie świeżo odmalowane (przynajmniej częściowo) przez właściciela - więc mamy z głowy remont. Częściowo umeblowane, ale sporo rzeczy trzeba dokupić, np. sofę dla gości, drugą szafę, fotele, komodę, łóżeczko dla dziecka... Nie mogę się doczekać urządzania :D Ale powinno to pójść szybko i sprawnie. Najgorzej, że zrobiłam pranie wszystkiego i mam ogromniasta stertę do prasowania! Ta góra ciuchów mnie przeraża :confused2:

Mi prasowanie robi mama raz na pol roku hahahahah

reklama
Do góry