reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Juti ja mam to samo... Czekam tylko aż mogą pójdzie do przedszkola i dzień po dniu musze się wziąć za porządki w szafach żeby Maleństwu zrobić miejsce. Z meblami skończyliśmy, młoda ma w końcu przerobione łóżko tylko po 1-ym trzeba zamówić materac bo teraz z kasa gorzej. Z resztą tu nic nie ma do zrobienia. Meble nie nasze to nie ma co kombinować. Tylko jak miejsca zabraknie to jeszcze komodę dokupić i tyle.

reklama
paulettah super Ci wyszło :)

Jak czytam o remontach to az mam odruch wymiotny :D U nas szwagier to samo :D przyjedzie na 10 0 13 obiad, co pół godizny papieros i kawa i o 17 juz sie zbiera :D no masakra dobrze ze jeszcze mu ze dwa czy trzy dni zostały :) Ale juz praktycznie mieszkac mozna. jutro meble przyjdą tylko kanapa za miesiac :D ale kupilismy materac dmuchany do spania (bo mieszka u nas meza brat) no ii jutro juz z tymi mebalmi to mam nadzieje bedzie wygladac w końcu jak dom :D Najbardziej sie nie moge stołu doczekac haha u nas zawsze u rodziców ława była :D i kawałek stołu w kuchni a teraz bedzie taki debowy i ogrooomny z prawdziwego zdarzenia, haha :D

paulettah super Ci wyszło :)

Jak czytam o remontach to az mam odruch wymiotny :D U nas szwagier to samo :D przyjedzie na 10 0 13 obiad, co pół godizny papieros i kawa i o 17 juz sie zbiera :D no masakra dobrze ze jeszcze mu ze dwa czy trzy dni zostały :) Ale juz praktycznie mieszkac mozna. jutro meble przyjdą tylko kanapa za miesiac :D ale kupilismy materac dmuchany do spania (bo mieszka u nas meza brat) no ii jutro juz z tymi mebalmi to mam nadzieje bedzie wygladac w końcu jak dom :D Najbardziej sie nie moge stołu doczekac haha u nas zawsze u rodziców ława była :D i kawałek stołu w kuchni a teraz bedzie taki debowy i ogrooomny z prawdziwego zdarzenia, haha :D

Dawaj foty jak skończycie :) ja sie jaram strasznie urządzaniem wnętrz poza oczywiście mieszkaniem w remoncie :D

Ja chyba namowie meza na grudzien ... Niech podstawę tata zrobi przywioze go na tydzien bedzie musiał sie spiąć - postawi szkielety a reszte maz ze SZWAGREM słynnym skończą bo u nas wszystko z drewna sciany tez to szybko idzie jak sa belki to tylko panele sie przybija do nich o trzrba pomalowac

Emilka namawiaj namawiaj potem będzie dużo innych atrakcji :))

paulettah u nas to takie urządzanie ze braliśmy co na się podoba i w miarę jedno do drugiego pasuje hehe mieszkanie 26 letnie juz to za bardzo pola do popisu nie ma korytaz i pokoje :D na razie gotowy korytarz :p tam różowo za szybko to pokoik Anitki :D ja stoję w drzwiach jeszcze naszej sypialni a za zakrętem jest kuchnia bez drzwi z poszerzonym wejściem naprzeciwko szafa przesuwna i salon :) salon wkleję jak będzie umeblowany hehe

Załączniki

• 1440699395172.jpg
    1440699395172.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 45
Emilka namawiaj namawiaj potem będzie dużo innych atrakcji :))

paulettah u nas to takie urządzanie ze braliśmy co na się podoba i w miarę jedno do drugiego pasuje hehe mieszkanie 26 letnie juz to za bardzo pola do popisu nie ma korytaz i pokoje :D na razie gotowy korytarz :p tam różowo za szybko to pokoik Anitki :D ja stoję w drzwiach jeszcze naszej sypialni a za zakrętem jest kuchnia bez drzwi z poszerzonym wejściem naprzeciwko szafa przesuwna i salon :) salon wkleję jak będzie umeblowany hehe

Ok tam moje mieszkanie 56letnie :D to dopiero były jaja z prostowaniem ścian :D ale masz fajne i przyjemne kolory - ja zrobiłam błąd bo wszystko kupiłam w wenge a teraz żałuje i maluje bo od kurzu sie nie mogę odpędzić :(

Ja tez musze zrobic miejsce dla malucha u nas w pokoju, najpoerw wywaloc polowe rzeczy, zeby potem jak zaczne kupwac miec gdzie to ukladac. Mam straaaaszny zapal do tego, przez ostatnie poltora tygodnia udalo mi sie zwolnic jedna szuflade w komodzie, myslicie, ze starczy?:banghead::banghead::banghead:

reklama
To moj dom młody ale ... Duze skosy na gorze, nieużyteczny przedpokoj ... I zrobiony pod dwójkę dorosłych :) ehhhh

Za to oczywiscie kocham go i ten mikroskopowy ogródeczek i uwielbiam wracac po pracy do domu :)

Do góry