reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Paulettah jak to w ikea multum rzeczy tylko mieć mieszkanie i kasę i rozwiązania super... Ale my byliśmy głównie po barierke do łóżeczka dla Marysi. Dla Zosi mamy turystyczne albo z nami będzie, jak Marysia do niedawna

reklama
Paulettah jak to w ikea multum rzeczy tylko mieć mieszkanie i kasę i rozwiązania super... Ale my byliśmy głównie po barierke do łóżeczka dla Marysi. Dla Zosi mamy turystyczne albo z nami będzie, jak Marysia do niedawna

Jakby miec kase to cuda mozna robic :)

A ja spie na podlodze a moj maz to chyba za miesiac skonczy ten pokoj.. grr... a odczuwam silna potrzebe zeby juz wszystko przygotowac i sprzatac, serio tylko o tym mysle

Jakby miec kase to cuda mozna robic :)

A ja spie na podlodze a moj maz to chyba za miesiac skonczy ten pokoj.. grr... a odczuwam silna potrzebe zeby juz wszystko przygotowac i sprzatac, serio tylko o tym mysle

Znam to tez mieszkałam w remoncie.. Najgorzej jak łazienka była robiona i przez 3 tyg jeździliśmy sie myć do znajomych no i jak kuchni noe mieliśmy i lodówki Haha dobrze ze zima była trzymałem na balkonie :D

Ja właśnie skończyłam dyskusje czy kończymy na wiosne czy w grudniu.... Zrobiłam troche awanturę ze jak na wiosne ? Małe dziecko ja maz tata ktos do pomocy maz do pracy i jeden pokoj na dole bo góra wylaczona z użytku bo remont ... Jezu ... Ale moj tata robi super ale musi swoje pogadac wstsje o 10, poje kawe zaczyna o 13 o 15 je obiad, pije kawe a o 18 musi kończyć bo maz spac bo do pracy.... U siebie robi do nocy ale tu sie tsk nie da ...ale dostaje szału bo nie mam jak urządzać nie wiem jakie meble kupic jak ścian nie mam! A musze kupic wyprawkę a nie chce mi sie bo noe mam gdzie tego układać :( za duzo tego na raz ...

Ja remontu nie robię. Ale muszę zrobić miejsce dla dziecka w sypialni. A że jest mała to najpierw muszę zrobić przesort w szafie, powywalać rzeczy, żeby zrobić miejsce rzeczom z komody, która będzie dla młodego.

To samo w kuchni, żeby zmieścić rzeczy dziecka i w łazience.

A najgorsze jest to, że nie mogę sama tego robić, bo mi lekarz zabronił. Że to za duży wysiłek. I do tego nie chce mi się kompletnie tego ruszać. Gdzie ta osławiona energia II trymestru??? :-(

Nas czeka ten remont jeszcze, a na samą myśl mi się nie chce. ALe chciałabym już, też żeby mieć porządek i mniej więcej wiedzieć ile mam miejsca na co. A mąż się jakos nie kwapi. Mam nadzieję, po tym usg 9 września, w końcu zacznie coś ogarniać

Zjadłam na kolację przed chwilą jajka na chlebie z majonezem i już mnie chyba zgaga bierze. Do tego mi jak zawsze pękły jak sie gotowały :p

Ja remontu nie robię. Ale muszę zrobić miejsce dla dziecka w sypialni. A że jest mała to najpierw muszę zrobić przesort w szafie, powywalać rzeczy, żeby zrobić miejsce rzeczom z komody, która będzie dla młodego.

To samo w kuchni, żeby zmieścić rzeczy dziecka i w łazience.

A najgorsze jest to, że nie mogę sama tego robić, bo mi lekarz zabronił. Że to za duży wysiłek. I do tego nie chce mi się kompletnie tego ruszać. Gdzie ta osławiona energia II trymestru??? :-(

Jest! Pomalowałam stolik pod TV :D jestem z siebie dumna cały dzień to robiłam z tymi moimi grubymi kulfonami nogami :)))

Przed
ImageUploadedByForum BabyBoom1440697963.330628.jpg

Po!

ImageUploadedByForum BabyBoom1440697975.019206.jpg
Ale sprzątać już nie mam siły

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1440697963.330628.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440697963.330628.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 44
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1440697975.019206.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440697975.019206.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 43
Ja sie czuje dobrze ale o przybywanie energii zapomnij .... Brzuch e ciagu dwoch ostatnich tygodni dosłownie " wyj*****o" chwile postoje i juz czuje jakby mi kamien wisiał ....

reklama
Do góry