reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja już zaczęłam tyc szybciej aż się boję co będzie w trzecim trymestrze, mam już 62 , ja już chce stycznia nie doczekam się jeszcze tak dluugo, a dzisiaj zaczął mi się 20tc :)

Ja mam ciągły dylemat - nie zaszkodzić dziecku nie utyć jak prosiak :D
Ale w pasie i tyłku nie zmienia sie tylko kg poszedł do gory wiec albo ciaza albo jelita - bo u mnie czwartek to dzien pomiarów :)

emenems-To może i ciąża i woda ci się zatrzymuje czy cos,
Ja to od ostatniej wizyty przytylam już kilogram a wizyta dopiero 9.09 więc szybko mi teraz leci Ale to bardziej u mnie z braku sportu bo wcześniej też tak miałam ze jak przestaealam ćwiczy to od razu waga do góry, niestety mam tendencje do tycia, cieszę się że jeszcze ochoty na słodycz nie man bo juz pewnie byłoby 90 kg :)

No ja tez nie jem słodyczy :D bo zle bym skończyła - kolezanka setkę osiągnęła w ciazy !
Ja tak bym chciała max jeszcze 8 ale moze sie nie udać

No ja juz mam 90, pewnie do 100 dojde, czasami plakac mi sie chce, ale trudno teraz tego nie przeskocze... przytylam po kuracji sterydowej zdazylam zrzucic 8kg i zaszlam w ciaze, teraz powoli wszystko wraca. Wiem, ze po ciazy uda mi sie to zrzucic i tego sie trzymam. Moja Pani dr mowi, ze w ciazy nie ma chudych kobiet i ze mam sie nie przejmowac, najwazniejsze to wiedziwc jak potem schudnac.

reklama
No ja juz 2+ to jeżeli miałabym 10 przytyć to zostaje mi tylko 8 to jakos nie chce mi się wierzyć ze się wyrobie, bardziej stawiam ze jednak do tych 15 dojdzie :p to nic przynajmniej motywacja na sport będzie :) muszę teraz częściej ćwiczyć Ale lenia mam oczywiście wymówka ze w ciąży jestem

Do góry