reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No ja juz 2+ to jeżeli miałabym 10 przytyć to zostaje mi tylko 8 to jakos nie chce mi się wierzyć ze się wyrobie, bardziej stawiam ze jednak do tych 15 dojdzie :p to nic przynajmniej motywacja na sport będzie :) muszę teraz częściej ćwiczyć Ale lenia mam oczywiście wymówka ze w ciąży jestem

To co robie ze sportem nie ma nic wsdolnego hahaha chociaz na silownie chodze ale kazda trenerka mowi mi ze nie ma sensu w ciazy bo Irak hormony mam rozregulowane efektow nie bedzie - moje rece sie w budynie zamieniają na plecach moge złapać juz fałdkę .... Ehhhh :)

Po tosty do roboty po :)

reklama
No ja juz mam 90, pewnie do 100 dojde, czasami plakac mi sie chce, ale trudno teraz tego nie przeskocze... przytylam po kuracji sterydowej zdazylam zrzucic 8kg i zaszlam w ciaze, teraz powoli wszystko wraca. Wiem, ze po ciazy uda mi sie to zrzucic i tego sie trzymam. Moja Pani dr mowi, ze w ciazy nie ma chudych kobiet i ze mam sie nie przejmowac, najwazniejsze to wiedziwc jak potem schudnac.

Oj tam nie przejmuj się teraz najważniejszy dzidziuś tylko zdrowo jedz a na diety przyjdzie czas po ciąży , będziesz miała większą motywację , poza tym myślę że dzidzia dużo wyciągnie z nas :p szczególnie energii

No ja mam jakieś 4,5 na plusie. I niestety zakaz jakichkolwiek ćwiczeń i wysiłku. A chciałabym się w 10 zmieścić...
Zobaczymy czy się uda. Teraz przed nami największy wzrost. A u mnie zachcianki są...i czasem sobie folguję, bo inaczej "bez kija nie podchodź"! ;-)

Oj tam kilogramy :)

Ja sie wybrałam na zakupy i zobaczcie co upolowalam. Wiem mam z głowa powinnam sie leczyć :p

ImageUploadedByForum BabyBoom1440677705.058980.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1440677705.058980.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440677705.058980.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 40
To co robie ze sportem nie ma nic wsdolnego hahaha chociaz na silownie chodze ale kazda trenerka mowi mi ze nie ma sensu w ciazy bo Irak hormony mam rozregulowane efektow nie bedzie - moje rece sie w budynie zamieniają na plecach moge złapać juz fałdkę .... Ehhhh :)

Po tosty do roboty po :)

Oj tam Ale sport mimo wszystko dobry bo nawet nie po to żeby wagę zachować tylko ja np nie wyobrażam sobie 9 miesięcy nic nie robić a tu jak dziecko przyjdzie to co jak flak będę i jak tu dzieckiem się zająć , tylko zakwasow dostanę :p poza tym słyszałam ze jak się ćwiczy to łatwiej się poród przechodzi :p a poza tym łatwiej później do figury z przed ciąży wrócić, tylko ja mam takiego lenia ze wolę dłużej pospac niż wstać i trochę poćwiczyć np, oj moja Zosia z mamy dumna nie będzie :) alebedzie z mama cwiczyla :p

Oj tam Ale sport mimo wszystko dobry bo nawet nie po to żeby wagę zachować tylko ja np nie wyobrażam sobie 9 miesięcy nic nie robić a tu jak dziecko przyjdzie to co jak flak będę i jak tu dzieckiem się zająć , tylko zakwasow dostanę :p poza tym słyszałam ze jak się ćwiczy to łatwiej się poród przechodzi :p a poza tym łatwiej później do figury z przed ciąży wrócić, tylko ja mam takiego lenia ze wolę dłużej pospac niż wstać i trochę poćwiczyć np, oj moja Zosia z mamy dumna nie będzie :) alebedzie z mama cwiczyla :p

Ja mam zakaz ćwiczeń w ciąży jedynie basen ale na to tez nie mogę ostatnio bo dwie infekcje miałam i lekarka krzywo już zaczęła patrzeć :/

Nie no maz absolutnie obiecał ze na bank tak ogarnie wszystko ze bede miec czas na silownie po porodzie :D

Najgorsze to ze juz widze pierwszy trening .. O podciągnięciu sie na drążku moge zapomniec :D

ja +1, ale ja jestem w tyle za wami z ciążą, dopiero 19 tydzień :) chociaż brzuszek mi teraz szybko rośnie.

Mam zamiar od drugiego tygodnia września zacząć chodzić na fitness dla ciężarnych, ale zobaczymy jak będzie...

jeeeej ale mam ochotę na racuchy! w pracy na stołówce oczywiście nie mają. Blisko pracy jest taka restauracja z pysznymi racuchami i chyba wyskoczę. Ale dadzą mi 3 wielkie, a mi wystarczy 1 :/

Paulina swietna ta kurtka, lubie takie pikowane ;-)
Ja odebralam wyniki mocz ok- kiedys mialam infekcje za infekcja, a w ciazy jak ladnie, gestosc za niska, ale mam nadzieje, ze to nic strasznego ;-) w morfologi leukocyty podwyzszone, nie wiem czemu :what:

reklama
Nie no maz absolutnie obiecał ze na bank tak ogarnie wszystko ze bede miec czas na silownie po porodzie :D

Najgorsze to ze juz widze pierwszy trening .. O podciągnięciu sie na drążku moge zapomniec :D

U mnie na siłowni dla ćwiczących jest darmowa opieka nad dziećmi od 0+ , opiekunkami są pedagozki więc jest ok i jest oszklone to można zawsze zajrzeć więc zostawiasz dziecko i idziesz ćwiczyć, to fajne jest :) ty mówisz o drążku? Jak ja już jak w biegnę po schodach to jakbym maraton przebiegła taka zadyszka

Do góry