reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

O moje tematy, ale co myślisz o tych metodach? Bo ja np biorę 2 lata wit d w dawce 8 tys jednostek i mam zawrotne 61 poziom 🤐
A pasozyty przebialam u dziecka, tabsy z apteki nic nie dały, więc wtedy człowiek łapie się wszystkiego..
Ciężko powiedzieć co myślę, natomiast jestem w tej części ktora ma jakies traumy z dziecinstwa... dda.. etc... dlatego mysle ze raczej te kody emocji na mnie zadziałaja na zasadzie jakiejs terapii.
Sam biorezonas.. no raczej w to nie uwierzę, a podobny tlumyustawiają się do takich bio szarlatanów.
Potrafię zrozumieć też, ze tonący chwyta się wszystkiego

U mnie wit d na zawrotnym poziome 35..znowu spadlo z 40 .
Endo dala mi wit d w kroplach, lek.
Natomiast tak slyszlaam że te 4 tys które ja biorę to jest malo, bo słabo przyswajam.

reklama
Ciężko powiedzieć co myślę, natomiast jestem w tej części ktora ma jakies traumy z dziecinstwa... dda.. etc... dlatego mysle ze raczej te kody emocji na mnie zadziałaja na zasadzie jakiejs terapii.
Sam biorezonas.. no raczej w to nie uwierzę, a podobny tlumyustawiają się do takich bio szarlatanów.
Potrafię zrozumieć też, ze tonący chwyta się wszystkiego

U mnie wit d na zawrotnym poziome 35..znowu spadlo z 40 .
Endo dala mi wit d w kroplach, lek.
Natomiast tak slyszlaam że te 4 tys które ja biorę to jest malo, bo słabo przyswajam.
Ja pobierałam krew w Alabie, babeczka która pobierała zapytała ile tej wit lykam...mówiła żeby łykac 10 tys 🫣
Ale fakt jest taki, że przez dwa lata skoczyło z 22 na 61 po 8 tys jednostek codziennie, leku, a ja bym chciała ok 100 bo u nas te normy to sobie można wsadzić...

To ja słyszałam o piciu nafty oczyszczonej na czczo. Ponoć zwalcza to wszelkie pasożyty.
Ale nie chcę siać herezji, takie tematy to już każdy na swoją odpowiedzialność, wiadomo :)
Pasożyty i odrobaczanie to dobry plan jak człowiek wie co robi: nie na własną rękę,bo można sobie niestety zrobić krzywdę i dodatkowo zatruć organizm. Tzn. najpierw przez kilka miesięcy trzeba przygotować organizm by był w stanie przejść przez taki detoks, a także wiedzieć jakie pasożyty są już w organizmie na poziomie gospodarza, czyli jest przerost,a nie gościa. Dlaczego? Bo substancjami,lekami, suplemetami niszczymy, zabijamy dane pasożyty w organizmie i jak nie jest on przygotowany, i wspierany to następuje rozkład niekontrolowany toksyn w Nas. Tutaj warto podkreślić,że większość społeczeństwa gości w sobie pasożyty, w szczególności posiadacze zwierzaków. Jak chcecie iść tą ścieżką to polecam przejść to ze specjalistą: właśnie np. po biorezonansie lub porządnych badaniach w kierunku pasożytów. A i na pewno nie podchodzimy do takich akcji w czasie ciąży i na czas odrobaczania ban na starania.

Ja pobierałam krew w Alabie, babeczka która pobierała zapytała ile tej wit lykam...mówiła żeby łykac 10 tys 🫣
Ale fakt jest taki, że przez dwa lata skoczyło z 22 na 61 po 8 tys jednostek codziennie, leku, a ja bym chciała ok 100 bo u nas te normy to sobie można wsadzić...
Ja mam teraz te 4 tys plus 10kropel tego leku.. czyli jak licze to będzie 9tys.
Za miesiąc mam zrobic ponownie badanie no i obserwować się.

Pasożyty i odrobaczanie to dobry plan jak człowiek wie co robi: nie na własną rękę,bo można sobie niestety zrobić krzywdę i dodatkowo zatruć organizm. Tzn. najpierw przez kilka miesięcy trzeba przygotować organizm by był w stanie przejść przez taki detoks, a także wiedzieć jakie pasożyty są już w organizmie na poziomie gospodarza, czyli jest przerost,a nie gościa. Dlaczego? Bo substancjami,lekami, suplemetami niszczymy, zabijamy dane pasożyty w organizmie i jak nie jest on przygotowany, i wspierany to następuje rozkład niekontrolowany toksyn w Nas. Tutaj warto podkreślić,że większość społeczeństwa gości w sobie pasożyty, w szczególności posiadacze zwierzaków. Jak chcecie iść tą ścieżką to polecam przejść to ze specjalistą: właśnie np. po biorezonansie lub porządnych badaniach w kierunku pasożytów. A i na pewno nie podchodzimy do takich akcji w czasie ciąży i na czas odrobaczania ban na starania.
Szkoda, że lekarze podchodzą do tego inaczej...vermox i tyle w temacie a niestety u nas toksyny zrobiły swoje 🤐

Masz w zupełności rację.. na pewno nie można tego robić na własną rękę.

Byłaś kiedyś na takim biorezonansie ?

Ja mam teraz te 4 tys plus 10kropel tego leku.. czyli jak licze to będzie 9tys.
Za miesiąc mam zrobic ponownie badanie no i obserwować się.
@Leanne @Lunaa09 - czy również w tym samym momencie suplementujecie magnez? Jest on potrzebny do aktywacji witaminy D, jak jest go za mało w organizmie to po pierwsze słabsza aktywacja,czyli podnoszenie w organizmie,ale także oba składniki są potrzebne do utrzymania równowagi wapniowo- fosforanowej w organizmie.

@Leanne @Lunaa09 - czy również w tym samym momencie suplementujecie magnez? Jest on potrzebny do aktywacji witaminy D, jak jest go za mało w organizmie to po pierwsze słabsza aktywacja,czyli podnoszenie w organizmie,ale także oba składniki są potrzebne do utrzymania równowagi wapniowo- fosforanowej w organizmie.

Ja tak, kiedyś miałaś z Yango od jakiegoś czasu po prostu zwykly z B6

reklama
Szkoda, że lekarze podchodzą do tego inaczej...vermox i tyle w temacie a niestety u nas toksyny zrobiły swoje 🤐
Niestety tak jest, u lekarzy lek i tyle, a akcja odrobaczanie to jest spory kaliber i naprawdę kuracją,czyli tylko lekiem można zaszkodzić. Jednak przeprowadzona poprawnie, głównie u dzieci prowadzi do skoków rozwojowych. Tylko tutaj znów trzeba mieć pewność,że jest przerost i jest potrzeba by tą drogą iść. Ja byście mnie lepiej poznały: to właśnie jestem mocno zainteresowana leczeniem naturalnym, unikam antybiotyków i leków jak mogę, jednak nie jestem ich przeciwniczką,gdy widzę, że jest taka potrzeba.

Do góry