reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Udało mi się dostać to skierowanie na USG, ale jakimś cudem aplikacja mi pokazuje, że będzie to wizyta płatna 😳 I najbliższe terminy na połowę lutego… chyba zadzwonię na infolinię, bo coś mi tu nie pasuje.

U nas po ,, wizycie ,, jak można to tak nazwać bo tylko meilowo , dostaliśmy antybiotyk na 10 dni oboje , ja mam zacząć od pierwszego dnia cyklu , chyba że takiego nie będzie to wtedy się zgłosić i dadzą inny lek bo tego nie można w ciąży , i dostałam probiotyk dopochwowy . Tylko nie mam wsumie napisane od kiedy brać ten probiotyk , ale wnioskuję że mogę już prawda ? Nie muszę czekać do nowego cyklu ? Potem mam zrobić kontrolny wymaz min 10 dni po zakończeniu kuracji ,także jak teraz się nie uda to w lutym starać się nie będziemy . Wsumie nie ma nic o tym że nie możemy , ale wnioskuję że nie dobrze myślę ? Ile czasu mamy bana na sex waszym zdaniem ? Aż do nowego cyklu i skończenia pełnej kuracji ? 😯 I jeszcze się zastanawiam , bo ja muszę czekać z antybiotykiem do nowego cyklu ale mąż chyba może już brać nie ?
Z tego co kojarzę to do momentu wyleczenia nie powinno się seksu uprawiać, ewentualnie w prezerwatywie. Tak to jak jedno z Was wyleczy to może się zarazić od drugiego i tak w kółko.

reklama
Mi się nie zdarzyło mieć fałszywej więc dla mnie najlepsze paskowe z rossmanna :)

Ja biorę wszystko za jednym zamachem, ale nigdy nie miałam jakiś specyficznych leków które muszę brać o konkretnej porze np. wieczorem bo inaczej bym zapomniała :D
Ja ostatnio przeczytałam że ubichinolu nie powinno się lykac z wit E

Do góry