Dzięki bo ja to już widzę albo cp albo Biochem, albo nic. Ale liczę że będzie okNo wiadomo! Niezmiennie trzymam kciuki
reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
Ja też robiłam płynną, czas oczekiwania do 15 dni ROBOCZYCH… czyli poniedziałek/wtorek powinna być…Ja też nadal czekam, a tym razem robiłam płynną. Tyle, że ja 7.01 i mówili że do dwóch tygodni, więc teoretycznie gdzieś we wtorek powinien wynik.
penguinlicious
Ja bym tak zrobiłatylko że to probiotyk który można kupić bez recepty ,więc myślę czy nie zrobić kuracji teraz i później po antybiotyku jeszcze raz ?
penguinlicious
Dwa dni w styczniu, normalnie robocze, były wolne, więc trochę się wydłużył ten czas. Może będzie zaraz po weekendzie. A jak nie, to może zadzwoń i dopytaj.Ja też robiłam płynną, czas oczekiwania do 15 dni ROBOCZYCH… czyli poniedziałek/wtorek powinna być…
Żołna
Jak bez recepty to tak.tylko że to probiotyk który można kupić bez recepty ,więc myślę czy nie zrobić kuracji teraz i później po antybiotyku jeszcze raz ?
niezapominajka876
Jeśli w poniedziałek nie będzie to zadzwonię.Dwa dni w styczniu, normalnie robocze, były wolne, więc trochę się wydłużył ten czas. Może będzie zaraz po weekendzie. A jak nie, to może zadzwoń i dopytaj.
penguinlicious
Udało mi się dostać to skierowanie na USG, ale jakimś cudem aplikacja mi pokazuje, że będzie to wizyta płatna I najbliższe terminy na połowę lutego… chyba zadzwonię na infolinię, bo coś mi tu nie pasuje.
Dostałam zdjęcie usg zachwyconej koleżanki. Kolejnej. Wcale nie płacze teraz że moje pierwsze dziecko miałoby pół roku a gdybym nie była w biochemicznej to bym czekała na badania. Nie, wcale nie siedze pod kocem i nie rycze. Wcale nie
Lilli2
Z tego co kojarzę to do momentu wyleczenia nie powinno się seksu uprawiać, ewentualnie w prezerwatywie. Tak to jak jedno z Was wyleczy to może się zarazić od drugiego i tak w kółko.U nas po ,, wizycie ,, jak można to tak nazwać bo tylko meilowo , dostaliśmy antybiotyk na 10 dni oboje , ja mam zacząć od pierwszego dnia cyklu , chyba że takiego nie będzie to wtedy się zgłosić i dadzą inny lek bo tego nie można w ciąży , i dostałam probiotyk dopochwowy . Tylko nie mam wsumie napisane od kiedy brać ten probiotyk , ale wnioskuję że mogę już prawda ? Nie muszę czekać do nowego cyklu ? Potem mam zrobić kontrolny wymaz min 10 dni po zakończeniu kuracji ,także jak teraz się nie uda to w lutym starać się nie będziemy . Wsumie nie ma nic o tym że nie możemy , ale wnioskuję że nie dobrze myślę ? Ile czasu mamy bana na sex waszym zdaniem ? Aż do nowego cyklu i skończenia pełnej kuracji ? I jeszcze się zastanawiam , bo ja muszę czekać z antybiotykiem do nowego cyklu ale mąż chyba może już brać nie ?
reklama
Leanne
Ja ostatnio przeczytałam że ubichinolu nie powinno się lykac z wit EMi się nie zdarzyło mieć fałszywej więc dla mnie najlepsze paskowe z rossmanna
Ja biorę wszystko za jednym zamachem, ale nigdy nie miałam jakiś specyficznych leków które muszę brać o konkretnej porze np. wieczorem bo inaczej bym zapomniała